Poland

Boli ste už niekedy v Poľsku v Zakopanom? Posledné tri dni som tam bola na takú menšiu dovolenku s rodinou. Ako to tam bolo Vám teraz porozprávam, napíšem, ukážem.



1. Deň- Dorazili sme tam okolo 15:00 a ako niektorí z Vás vedia, ja nevydržím dlho sedieť na zadku, tak som ostatných (rodinu) presvedčila, aby sme si spravili menšiu prechádzku po okolí. Pri menšej obchôdzke nám samozrejme vyhladlo. Našli sme menší obchodík, kde som si kúpila najlepší nanuk na svete a  našla tie najkrajšie zošity (uvidíte ich v niektorom z článkov).
2. Deň- Nevyspatí a dolámaní (kvôli chladničke, ktorá bola v miestnosti a celú noc hučala) sme len ťažko vstali z postelí a šli si pozrieť hlavnú ulicu Zakopaného. Z fotiek môžete vidieť aké to tam je krásne. Ulicu sme prechádzali hodné 3 hodiny. Na obed (z ktorého som plná ešte teraz) sme zašli do krásnej ľudovej reštaurácie, kde mi dali gigantickú porciu môjho objednaného jedla. (veľmi som si obľúbila kôpor čo tam bol) Po menšom oddychu v hoteli z toľkého chodenia a ťažkého jedla sme vyrazili na poriadnu túru. Ja viem svalovicu nezapriem.
3. Deň- Konečne vyspatí a zvyknutí na hluk odpornej chladničky sme sa prechádzali po neviem akej ulici dosť dlho a okolo dvanástej sme sa zbalili a vyrazili domov.

Veľmi som si to v Poľsku užila. Užívajte fotiek a pekný zvyšok dňa. :)






Pretože si to stále musím odfotiť!


Hlavná ulica



Najkrajšia ulica na svete.





Milióny a milióny stánkov.





Večerná dedinka.


No nevyzerá tento domček ako perníková chalúpka?


Nádherný východ mesiaca.


A nakoniec- Dom hore nohami. Tu som sa najviac nasmiala a nie len preto že dom ide šikmo a gravitácia je gravitácia :D



5 komentárov

  1. V Zakopanom som ešte nebola, ale vyzerá to tam super ! :) krásne fotky :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne fotky :) V Zakopanom som ešte nebola, ale minulý rok so bola v Krakove a tiež je to tam krásne. Aspoň ďaľší tip na výlet.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V Zakopanom je fakt veľmi pekne a tvoje krásne fotky to len potvrdzujú! :)
    Simimaus

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ještě jsem nebyla ani v Polsku.. Vypadá to pěkně, jistě to byl hezký výlet :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.