Black and denim

Prvý prijímací test mám už za sebou. Ak by ste sa pýtali, tak áno, písala som ho dnes presne pred hodinkou a ešte ma čaká ďalší a to vo štvrtok. Toľko stresu, koľko som zažila za posledné týždne a hlavne dnes ráno, sa nedajú ani len opísať. Ako naschvál ráno boli všade zápchy a kolóny. samozrejme, také sú pondelky Pochytila ma gigantická panika, že nič nestihnem a moja budúcnosť je v háji. Zmierovala som sa s tým, že pôjdem na školu, na ktorú ísť nechcem. Že budem robiť to, čo ma vonkoncom nebaví. Ale našťastie sa stal zázrak, a aj keď som do učebne vošla ako posledná, celá strapatá s informačnými papiermi v ruke, tie testy som stihla napísať v rekordnom čase. Boli pomerne ľahké, tak dúfam, že som to nepokazila a nepreškrtla správne odpovede. (dosť veľa odpovedí som neskôr menila)
Držím palce všetkým, ktorých to čaká aj vo štvrtok. Nerobte žiadnu paniku a berte veci, čo sa dejú pozitívne!

  

Dnešný jarný outfit (znova fotený takto) pozostáva z mojich nových a super pohodlných sandál. Najviac sa mi na nich páči ich vyššia platforma a to, že sú moc pohodlné. K čomu ladí čierna? No predsa k čiernej. Roláky sú moja spása a som naozaj rada za to, že vlastním aj tento basic čierny kúsok. Aby som zasa nebola celá čierna, zvolila som džínsy s vysokým pásom, ktoré som našla v H&M. 



Sandále- Baťa / Džínsy- H&M / Slnečné okuliare- Gate / Rolák- Secondhand

12 komentárov

  1. Tak ty boty jsou něco! Stejně jako brýle. A vůbec celý článek a držím palce, doufám, že to nějak dopadne a hlavně, že už to máš za sebou :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie sandále vyzerajú bohovsky :O A čiernej nie je nikdy dosť + okuliare sú úžasné! Bolo by to skvelé vidieť to na tebe! No ja som celkom zvedavá ako ja budem stresovať ;D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veď keď čierna je tak super, prečo nie! :D všetky veci sú skvelé.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Verím, že stres z prijímačiek je ťažko zvládnuteľný, pamätám si na tie dni, keď som išla písať monitor s horúčkou a zasa naopak ako som sa bála, či som niečo nepohnojila na prijímacích konaniach, no už som v 3 ročníku a s odstupom času ti rovno poviem, že ak budeš mať ťažký týždeň na strednej, keď si každý učiteľ naraz zmyslí, že ti dá písomky aj testy, pričom máš v jeden deň dejepis, fyziku aj chémiu, už ti monitor ani prijímačky nebudu pripadať ťažké:D Tak či onak, určite sa dostaneš na školu:)

    Inak vecičky sú veľmi pekné, i keď vidím ako prekypujú jarnými farbami:D Ale tak čierna je čierna a denim tiež, spolu tvoria neodlučiteľnú kombináciu a tiež farby a kúsky, ktoré proste v skrini nesmú chýbať:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. skvelý článok! veľmi sa mi páčia tie sandálky baťa, tiež by som podobné brala :) a ten rolák vôbec nevyzerá ako zo secondhand,je úžasný :ˇ) okuliare nemajú chybu!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mňa prijímačky na strednú minuli úplne, pretože sme sa na školy podostávali všetci podľa monitoru a kadejakých bodov za súťaže, ale v júni ma to neminie :D Ale teraz ma čakajú maturity, takže by som sa s tebou hneď menila :D
    Každopádne - verím, že si to aj dnes všetko pekne zvládla ♥ Potom daj určite vedieť výsledky ♥
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Také sandálky by sa mi zišli :)
    Pokiaľ chceš u mňa prebieha giveaway o parfém a iné budem rada ak sa zapojíš :) http://fashion-paradis.blogspot.sk/2016/04/jarna-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Čierna je skvelá a unikátna farba, určite základná farba šatníkov. A mňa zaujali najviac tie okuliare :)

    Bari Bircak

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Taky jsem psala v posledni dobre prijimacky a moje pocity byly stejny :D

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.