Zebra

Je neuveriteľne úžasný pocit nič neriešiť a nájsť si čas sama pre seba. Zdá sa mi to ako včera, kedy som Vám písala, ako veľmi sa bojím a aké stresy prežívam. No všetko je minulosť. Som na svojej vysnenej škole a už sa neviem dočkať, kedy tam pôjdem. Keď som si čítala výsledky a uvidela svoj kód medzi tými najlepšími, skákala som 5 metrov do výšky, kričala, plakala a smiala sa zároveň. Teším sa! Zažijem niečo nové a spoznám nových ľudí. Nech tento školský rok skončí a ja budem môcť vypadnúť z terajšej školy. 
Čo sa týka zajtrajška, všetkým maturantom držím palce najsilnejšie ako viem. Verte si a nič nepokazte. (znie to skôr ako pokyn než podpora...) Tak či onak užívajte si dnešný deň a neseďte len za učebnicami. Čerstvý vzduch nám všetkým prospeje! 





 


16 komentárov

  1. Krásne fotky, veľmi sa mi páči ten rozkvitnutý strom v pozadí:) Presne tak :) treba si užiť tento deň pretože je naozaj krásny<3 a nádherný náhrdelník :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta košile je super, moc hezky nakombinovaný outfit, sluší ti to :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  3. gratulujem :) pekne pozitivne napisane a viem si presne predstavit tie pocity, ked ti odlahne a tesis sa na to, co bude :)
    Pozyvam na letnu GIVEAWAY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moje pocity sú teraz neopísateľné :D a ďakujem <3

      Odstrániť
  4. Košile i boty super, moc pěkně sladěné!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gratulujem ♥♥♥
    A som nesmierne šťastná, že si ty šťastná a že si, kam si chcela ísť a teraz si už môžeš spokojne vydýchnuť a už sa len tešiť ♥
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tomu ver! A ďakujem Ti za Tvoje povzbudivé slová! <3

      Odstrániť
  6. Tá košeľa je nádherná a ten rozkvitnutý strom v pozadí, ách ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Gratulujem!! :) Skvelé fotky! Tiež mám práve po stresoch, takže presne poznám ten pocit, keď som celý deň nič nerobila a len sa venovala sama sebe :) Dobre, to vyznelo divne, ale chápeme sa :D. Snáď.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Máš dokonalé vlasy!

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.