Lovely pink

Ani som si to nestihla uvedomiť a júl nám preletel ako voda, len tak. Všetko mi to príde nejaké krátke. (dúfam, že nie som sama) Veď ešte pred nedávnom začali prázdniny a teraz sú už v polovici. A čo som za ten čas robila? Bola som stále s priateľmi a rodinou. Spoznala som nových ľudí, teda aj tých starých. Zistila kopec nových vecí, chodila na výlety, pikniky... Jednoducho som si to užila. A v nedeľu ma znova čaká niečo nové. Bude sa Vám to zdať divné, ale po prvýkrát odchádzam na teen tábor. Som plná očakávania, no samozrejme, aj strachu. Teším sa a zároveň aj bojím. Bude to trvať týždeň a po mesiaci uvidím svojich starých skvelých priateľov. Čo Vy a tábory? Boli ste niekedy na nejakom alebo sa ešte len chystáte tak ako ja? 
btw. čo sa outfitu týka, túto krásnu sukňu sme ušili spolu s mojou najšikovnejšou mamkou. Najradšej mám na šití to, že keď jednoducho šijete, odmeriate si svoje miery a viete, že Vám bude. A to najlepšie, nikto v okolí nič podobné mať nebude. Je super realizovať svoje nápady!









18 komentárov

  1. Tá sukňa sa vám naozaj podarila! Máš úplnú pravdu, čo sa týka tej originality pri šití, ja mám tú smolu, že som nešikovná, netrpezlivá a lenivá, ale som veľmi rada, keď vidím ľudí, ktorí sa tomu venujú. Ja som nikdy na žiadnom tábore nebola a ani asi nepôjdem, je to možno čudné, no rodičia ma chceli mať doma a ja som ani nikdy nemala potrebu sa hnať do nejakého tábora, keďže som vcelku introvert a ako dieťa som sa veľmi hanbila. Ty si to určite uži, spoznáš veľa nových ľudí a myslím, že to bude len prospešné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne za pochvalu <3 Mamke sa až rozžiarili oči :) Ešte raz vďaka :)

      Odstrániť
  2. Ta súkna je super :) Taká letná a posledná fotka je straašne rozkošna :)
    www.veraparadis.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já už se táborů účastním jen jako instruktorka (cheche a někdy si přeju, abych to mohla vyměnit). Přeju ti krásné chvíle na táboře a jsem ráda, že si volno pěkně užíváš ;). Moc se mi líbí design té kabelky (ty struktury ♥) a barva sukně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, ďakujem krásne <3 Kabelka ma zaujala na prvý pohľad :)

      Odstrániť
  4. Wow, tenhle outfit je skvělý :) Úplně záříš :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krasny outfit, moc ti to slusi :) Jinak ja na tabory jako mensi parkrat jela, ale nakonec jsem byla vzdycky rada, ze uz jsem doma, asi to neni uplne pro me :D
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď predsa každý má na to iný názor :) A ďakujem :)

      Odstrániť
  6. Krasny outfit, moc ti to slusi :) Jinak ja na tabory jako mensi parkrat jela, ale nakonec jsem byla vzdycky rada, ze uz jsem doma, asi to neni uplne pro me :D
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.