Winter with bomber

Znova sa hlásim šťastná a skoro zdravá. Aj keď moje náznaky chrípky pomaly ale isto odchádzajú (a verte mi, že posledné tri dni to bolo na nevydržanie) chrípkové prázdniny pretrvávajú. Práve tie prišli práve vhod. Zajtra totižto odchádzam na víkendové tanečné sústredenie (podrobnejšie vám o tom porozprávam v samostatnom článku, pretože je toho na vysvetľovanie až-až) a už fakticky neviem čo si mám pribaliť do ockovej gigantickej cestovnej tašky. Stále mám strach, že niečo dôležité zabudnem doma. Nevedeli by ste mi poradiť nejaký fajn zoznam? Teraz by sa neuveriteľne hodil.
Celkovo mám z toho zmiešané pocity. Idem tam prvýkrát a neviem čo mám očakávať. Možno to bude úžasné a možno aj nie. Zatiaľ sa nechám len prekvapiť a po tom všetkom vám niečo o sústredení napíšem. 
Zima nám postupne slabne a ja to ako tak využívam. Inak by som si do mínusových teplôt určite bomber nevzala. Našla som aj moje zabudnuté boyfriendy zo sekáča. Ako som na nich mohla len zabudnúť? Premýšľam či sa k tomuto outfitu hodí aj čiapka. No posúďte sami.









14 komentárov

  1. Tie rifle ti neskutočne pristanú a tiež sa mi veľmi páči prostredie, v akom je to fotené ♥

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezký outfit, já se nemůžu dočkat, až bude zase tepleji a budu moct nosit své roztrhané džíny a kožené bundy! :) užij si soustředění!!
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nech už je teplejšie... ako vidím tak zima nevadí len mne. No zase má svoje čaro, ktoré treba využívať :)
      Ďakujem :)

      Odstrániť
  3. Moc ti to sluší :) krásné fotky.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ako prvé ma hneď zaujali rifle, tie sú proste neskutočne :3 celé pekné

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Trend bomberů se mi moc líbí, ale ještě víc mě zaujala ta tvoje šála. Mám doma něco podobného, říkám tomu deka a nedám na ni dopustit :D každopádně kombinace černé a bílé je klasika a celý outfit ti prostě moc sluší :)

    Magic of simplicity

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja to nazývam dekou a najlepšie je, keď ti ju zoberú kamaráti a zababušia sa do nej :D
      Ďakujem Ti <3

      Odstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.