In white dress

Sloboda! Konečne sloboda. Žiadne povinnosti a zbytočné stresy. Skončilo sa to! Prvý ročník je ako tak za mnou a ja si môžem vydýchnuť. Zdá sa mi, akoby som len včera nastúpila na novú školu a teraz už končím prvý rok. Utieklo to veľmi rýchlo. Možno až príliš.
Teraz myslím len na jediné. Prázdniny a všetky tie plány, ktoré sa dúfam stanú skutočnosťou. Hneď prvý sa udeje zajtra, a tým je Dobrý festival. Kúpila som si len jednodňovú vstupenku, keďže moja peňaženka plače. Veď predsa som si to nemohla nechať ujsť. Kedy sa vám naskytne možnosť, že vo vašom meste vystúpi sama LP? Keď som sa to prvýkrát dozvedela, myslela som si, že je to obyčajný žart. No keď mi to internet a všetky sociálne siete potvrdili, skoro som sa rozplakala od radosti. Veľmi sa teším, ale samozrejme mám aj strach, že sa niečo pokazí. (to by som nebola ja!) 
Chystáte sa aj Vy na Dobrý festival? S kým sa tam uvidím?




 Už prestanem bľabotať o plánoch a radšej sa vrhnem k outfitu. Spája sa s ním pekný príbeh, keďže sme posledné dva týždne dosť oslavovali. Tieto nádherné šaty sme kupovali len kvôli významnej udalosti a najlepšie na nich je to, že sa dajú kombinovať s čímkoľvek a môžem ich nosiť aj v bežných situáciách. tensiky Chceli sme ísť aj na slávnostný obed, ale pri našom šťastí sa nič také nestalo. Bolo to celkom vtipné, pretože sme prešli celé mesto, len aby sme našli voľnú reštauráciu. Samozrejme, keď si nič dopredu neobjednáte, niečo také nájdete len veľmi ťažko. Čo robiť, keď ma nikto nepočúva...


9 komentárov

  1. Možno sa tam stretneme :) Pekný článok <3 xx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Šaty sú krásne, na fotkách ti to naozaj pristane. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pristane ti to :) lodičky sú krásne, nedám dopustiť na tieto jednoduché, ale efektné kúsky ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Úplne zdieľam tvoju radosť ohľadom konca školského roku :D Už od začiatku mája som odrátavala dni do prázdnin, je super, že tebe to utieklo rýchlo, mne sa to práve naopak strašne vlieklo :D Prázdnin sa už nemôžem dočkať! Účasť na Dobrom festivale ti strašne závidím, celkovo ma mrzí, že mne asi toto leto nevyjde žiadny festival :/ Každopádne, dúfam, že si to tam poriadne užiješ :) A mimochodom, šaty sú nádherné a neskutočne ti pristanú! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super krásný outfit, moc Ti sluší!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne šaty! Takéto kúsky priam zbžoňujem:)
    The Noela

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.