DIY EMBROIDERY JACKET


Kto by bol kedy povedal, že tento trend z roku 2006 sa uchytí aj teraz? Samozrejme všetko sa do módy stále vracia. Nič iné sa ani očakávať nedá. 
Áno. Vravím o kvetovaných nášivkách, výšivkách a všemožných druhoch potlačí.
Mňa osobne tento jarno-letný trend oslovil. Určite si vravíte prečo o tom píšem tak neskoro, keďže rovnako ako všetky trendy, tak aj tento pomaly ale isto utícha. No chcela som si tento článok nechať až na teraz a to hlavne kvôli skvelému DIY nápadu. 
Ak sa povedia kvety, určite si veľa z vás predstaví rozkvitnuté lúky, farby a hlavne jar a leto. No prečo nepresunúť kvety aj do jesene? Je to síce nezvyčajné, ale "originálne" nápady sa predsa cenia.




5 komentárov

  1. Mne sa tento trend stále veľmi páči, a hoci je pravda, že to 'boom' okolo neho už utíchlo, myslím, že je to len preto, že už sa ku všetkým dostal a všetci tí, ktorí sa doň zamilovali, už niečo takéto vlastnia :D
    Bunda je krásna - a prelínanie prvkov z jedného ročného obdobia do druhého je vždy super ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá to vážně naprosto suprově! :) Taky se mi trend líbí, i když je pravda, že už byl kolem nás dost dlouho a pomalu ho zase ubývá.
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bundička vyzerá veľmi pekne ale tento trend nie je moc pre mna. Je toho už veľa a všade a hoci sa mi to páči nejak som tomu trendu neprepadla.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bundička vypadá nádherně, moc se mi tento trend líbí :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.