FOLKLORE FASHION SHOW 2017

Posledné mesiace sa s rôznymi akciami priam pretrhlo vrece a ja si to nesmierne užívam! Hneď po návšteve Burzoblšáku (ak si nečítal, tak čítaj) som mala ďalšiu skvelú príležitosť byť na skvelej charitatívnej módnej prehliadke. Toto bola prvá módna show, na ktorej som sa zúčastnila a bolo to úžasné! (a nie len preto, že sa mi konečne podarilo niečo vyhrať v tombole) Tohtoročná téma sa niesla v duchu, môjmu srdcu milému, folklóru



Celú módnu prehliadku organizoval módny salón DAMA pod vedením Márie Mačovej. Prezentovali rôzne čelenky s folklórnou tématikou, ako aj prekrásne šaty od výmyslu sveta. (potom pozri fotky)
Show bola organizovaná pre choručké deti. Presnejšie pre desaťročného Matúška a skoro trojročného Lukáška. Matúško si totiž vyžaduje 24 hodinovú starostlivosť. Okrem sedenia nedokáže nič iné. Po narodení jeho bračeka sa mu zdravotný stav zhoršil o časté epileptické záchvaty. Lukáško bol hneď po narodení položený do inkubátora, pretože nevedel dýchať.
Aj kvôli ťažšiemu zdravotnému stavu si títo chlapci nezaslúžia lepších rodičov, ktorí ich nadovšetko ľúbia, ochraňujú a radujú sa z každého dňa prežitého v ich blízkosti.

Preto som rada, že som mohla byť súčasťou skvelej módnej show a zároveň pomôcť pre dobrú vec. Vyzbieralo sa dosť peňazí, tak dúfam, že to tejto úžasnej rodinke naozaj pomôže.

4 komentáre

  1. Mám veľmi rada takéto akcie - potešenie z krásnych vecí sa spája s úžasným príbehom a ešte lepším účelom, kedy sa ukáže, že dobrí ľudia ešte nevymreli a na svete je stále veľa dobra a veľa veľa lásky 💕 Modely sú krásne, musel to byť jedinečný zážitok!
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow to musel byť super zážitok! Páčia sa mi modely aj fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc hezké fotky, dámy mají nádherné šaty!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Módne prehliadky sú úžasné! Dúfam, že si si to užila :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.