FAUX FUR IN MY LIFE


Za posledný týždeň sa toho odohralo veľmi veľa. Veľa zážitkov a úspechov ale aj sklamaní a pádov. Ale každá maličkosť, hoci je dobrá alebo zlá, ma posúva ďalej. (teda, aspoň sa o to snažím) Nechcem sa neustále pozerať do minulosti. Veď predsa čo bolo, jednoducho bolo. Prečo neustále žijeme v minulosti alebo budúcnosti? Vôbec si neužívame chvíle, ktoré prežívame v danom momente. Stále len premýšľame len o tom, čo bolo a čo bude. Má to všetko nejaký zmysel? Áno, píše sa to jednoducho... ži prítomnosťou. No je ťažké riadiť sa týmto neustále v bežnom živote. Rada by som napísala, že ja žijem presne takto. Samozrejme, že sa to nedá stále. Sú dni kedy si len lámem hlavu a premýšľam aj o veciach, ktoré by ma teraz vôbec nemuseli trápiť. No sú aj dni (ktorých je teraz našťastie viac) kedy sa jednoducho týmto heslom riadim. A dúfam, že takýchto dní bude ešte viac!



5 komentárov

  1. Ja sa snažím sústrediť aj na prítomnosť, aj na budúcnosť. Zaoberať sa minulosťou nemá veľmi zmysel, lebo ju už nezmeníme, ale taktiež si myslím, že je rovnako dôležité užívať si to, čo sa deje práve teraz, ale aj myslieť na následky, ktoré prídu neskôr :D
    Outfit je - ako vždy - úžasný! Tebe jednoducho všetko pristane ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu. Topiť sa v minulosti je zbytočné, no stále tu sú veci, ktoré ma požierajú a trápia...
      A ďakujem Ti krásne! <3

      Odstrániť
  2. Skvělý outfit, strašně se mi líbí ta kšiltovka... :) A poslední dobou mě napadají přesně ty stejné myšlenky - mám před maturitou a přijímačkama, takže neustále jen dumám nad tím, co bude, jak to zvládnu, co když to nezvládnu, co ještě naplánovat, udělat apod... A v minulosti se taky pořád topím... Takže tě naprosto chápu.
    Kout světa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada (viem, znie to divne) že to máme podobné, no zároveň smútim. Musíme sa s tým naučiť bojovať a nemyslieť. Len žiť a užívať! <3 Veľmi ti držím palce, aby sa ti tvoja maturita vydarila a aby si bola spokojná s výsledkom. Verím, že budeš šťastná! <3

      Odstrániť
  3. ako ďalej plynie čas, stále menej a menej sa utápam v minulosti. snažím sa žiť prítomnosťou čo najviac, občas to preženiem s alkoholom aby som bola šťastnejšia a potom sa vraciam do toho (ú)desného každodenného života plného existenčných otázok a depiek. čím som staršia, tým zisťujem, že žiť je ťažšie a ťažšie, kriste, znie to akoby ti písala 70tnička, ale chcela som tým vlastne povedať, že s vekom prichádzajú iné a iné problémy. Občas mám ale pocit, že sa vraciam do 15-tich a správam sa ako decko, a riešim hlúposti, a robím hlúposti, ups.

    Každopádne moc držím palce vo všetkom a želám krásnu a duchaplnú prítomnosť, ktorú si môžeš naplno užívať<3

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.