MORNING WITH MY GIRLS

.e fajn keď si konečne nájdeme aspoň trocha času a trávime čas s osobami, ktoré milujeme. A ak k tomu všetkému pridáme jedlo, je to ešte lepšie. Stále premýšľam nad skúšaním nových vecí a objavovaním. Pravdupovediac už dlhšiu dobu sa s vami chcem podeliť o svoje zážitky zo života. Zdieľať s vami čo zažívam, ako sa cítim a aké novinky sa v mojom "skvostnom" živote objavili. A jedným z týchto zážitkov a cieľov je navštíviť všetky najlepšie kaviarne a bistrá na Slovensku.

Ak by ste sa niekedy rozhodli vybrať na výlet do Prešova, jednoznačne musíte navštíviť NICO caffé. Je to malebná a útulná kaviareň (dovolím si tvrdiť) s najlepšou kávou a veľmi chutným jedlom. Nachádza sa na študentskej ulici 17. novembra. Pre mňa bolo po prvýkrát dosť ťažké ju nájsť (som odtiaľ a nepoznám ulice...) ale všetko to čakanie sa oplatilo. 

Ak práve nemáte chuť na kávu, v ponuke nájdete aj rôzne druhy čajov od tých bežných až po exotické. Určite vás prekvapí aj raňajkové menu. Vyskúšať môžete úžasné lievance (ešte som ich nemala, a keď tam v najbližšej dobe pôjdem jednoznačne ich vyskúšam) avokádové toasty, paniny, roôzne druhy ovsených a iných kaší a dokonca aj párky. 
Postrehla som, že od 19.2. ponúkajú obedové thajské menu, ktorému sa nedá odolať!

Príjemná atmosféra, milý a šikovný personál, výborné a nezameniteľné chute... čo viac si priať?


6 komentárov

  1. v Prešove som bola zatiaľ len raz, ale je to krásne mesto. a presne tento typ kaviarničiek milujem, vyzerá to tam nádherne ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je tam veru prekrásne! <3 A Prešov má sem tam aj svoje čaro :)

      Odstrániť
  2. taky mám nejradši, když si můžu s kamarádkami někam jen tak vyjít a pořádně si popovídat :) kavárna vypadá vážně skvěle a moc útulně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kde boli všetky takéto kaviarne a bistrá, keď som ešte bývala v Prešove? :D Už veľmi dlho sa chystám, že tam zájdem, no keďže je to mimo mesta, je to trochu od ruky - ale na Nico počúvam len samé chvály, tak asi len čo najbližšie pôjdem domov, skočím tam ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jednoznačne tam musíš ísť! Je to asi tá najlepšia kaviareň v Prešove <3

      Odstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.