HUNGARY NYIREGYHAZA / ZOO


Predstavte si, že sa len tak hrabem v počítači a z čista jasna natrafím na tieto fotografie z leta 2017, kedy sme sa rozhodli zájsť na menší jednodňový výlet do zoo v maďarskej Nyiregyhazy. Mám aj pocit, že som vám tento článok už dávnejšie sľubovala a konečne ste sa ho aj "dočkali". 
Cesta tam nám trvala približne 2 hodiny, ktoré som strávila (ak si dobre pamätám) čítaním kníh a premýšľaním nad hlúposťami. Hneď po prechode cez hranice som muela otestovať otestovala moju skvelú angličtinu a hybaj ho zažiť nejaký ten zážitok. Myslím, že v ten deň tam bolo viac Slovákov než Maďarov, ale to bude tým, že sme naozaj všade. 



S mapou v ruke sme blúdili kade-tade a híkali nad každým nami objaveným zvieratkom. (podobné zvieratká som vážne videla po prvý raz!) Po dvojhodinovej exkurzii sme so žiariacimi očami naplnili naše vyhladované žalúdky v jednej super reštaurácii John´s Pub & Restaurant a zakončili to dokonalým dezertom v podobe vynikajúcej zmrzliny. 
Tak sa teda riadne pokochajme a prinesme si trošku leta aspoň prostredníctvom týchto fotiek. 
(teraz len tak na okraj... vidíte to čudo vonku aj vy? Sneh mám pomaly po kolená a zo škatúľ musím znova vyberať čižmy! TOTO MA UŽ NEBAVÍ!)

5 komentárov

  1. super výlet, hneď by som šla aj ja a to aj napriek tomu, že nie som veľkým fanúšikom zoologických záhrad :D a presneee, tej zimy už STAČÍ! no verím, že je pre najbližšie mesiace už ozaj za nami :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá to tam opravdu nádherně a hned bych někam vyrazila :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvěle zpracovaný článek a muselo to být naprosto super. Úplně jsi mě naladila na léto!
    Kout světa

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nabudúce skús fotiť tak, aby nebolo vidieť pletivo :D takto to vypadá, ako fotky z nejakej kampane Slobody zvierat :D ale inak určite super tip na výlet :P

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja sa chystám do Maďarska, konkrétne do Budapešti v júni a som zvedavá, kam všade sa vyberiem. Veľmi zlatá si na tej fotke <3

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.