Birthday girl


Už ako deti si neustále opakujeme: "Keď raz budem mať 18..."
Osmenástka je číslo, ktoré znamená podstatne veľa. Odteraz zodpovedám za svoje činy a za každé svoje konanie. Nie žeby som bola nejaký rebel alebo dokonca grázel, len tá predstava ma v podstate desí. 

Na svoje osemnáste narodeniny som sa tešila od malička. Pamätám si, keď som sa v mojom mladšom veku (veľmi mladšom) pohádala s rodičmi a vravela si "v osemnástich sa odtiaľto odsťahujem a budem žiť svoj vlastný život..." silné slová slabé skutky. Teraz som len rada, že mám strechu nad hlavou a mám kde bývať :D

Rada by som sem napísala, čo som prežívala v živote. Ale popravde nemám čo. Stále som ani poriadne nezačala žiť a svojím spôsobom ostávam aj naďalej dieťaťom. Kráčam len začiatkom svojej životnej púte a zvedavosť ma posúva ďalej a ďalej. 

Teraz len dúfam a verím, že presne o rok tu bude rovnaký článok len s iným číslom. 
Chcem vám na záver povedať, aby ste ostávali šťastní a tešili sa z maličkostí. Nestresujte sa pre zbytočnosti hlavne preto, aby ste mali krásny a o trochu bezstarostnejší život. 
Pretože život je všetko čo máme <3


10 komentárov

  1. Jee tak to všechno nejlepší k 18tym narozeninám! :* Krásné fotky!

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc pěkný článek, přeju krásné narozeniny, 18 je super věk! Já vím, že jsem měla hrozný pocit, že mám najednou hrozně zodpovědnosti a povinností. Ale spíš to přišlo pak s dalšími věcmi než narozeninami. Takže si je pořádně užij!!
    Kout světa

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Všetko najlepšie prajem <3 krásne fotky!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Všetko najlepšie k tej 18 :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.