I AM A DRIVER

(zdroj: Pinterest)


Či už veríte alebo nie (ja sama tomu ešte stále uveriť nemôžem) 19.6.2018 som sa oficiálne stala vodičkou. JA! Chápete to? Nikdy v minulosti by mi to ani len nenapadlo. Odjakživa som si vravela, že vodičák nebudem potrebovať a v podstate to je len strata času a zbytočne vyhodené peniaze. Ak by mi niekto kedysi povedal, že práve ja, čo sa niekedy v aute bojí len sedieť, budem mať vodičský preukaz, vysmiala by som sa mu do tváre a považovala to za vtip roka. No opak sa stal pravdou.


AUTOŠKOLA

Všetko sa začalo tým, že môj brat sa kedysi dávno zapojil do súťaže o vodičský preukaz, a ako ten najlepší brat mi svoju výhru s veľkým potešením daroval. (preto, lebo on vodičák už dávno má) Dlho som sa rozhodovala, či tento darček prijať. Nevedela som si samú seba predstaviť v aute a všetko ma desilo. Stačí mi pozrieť správy na 5 minút a mám dosť, keď vidím koľko dopravných nehôd sa už stalo. No nakoniec som podľahla "nátlaku" a odhodlala sa do toho ísť. 
A nič neľutujem! Lepšieho inštruktora som si ani len nemohla želať. Toľko, koľko sa on obetoval pre svojich študentov sa nedá ničím opísať. Všetok svoj voľný čas venuje nám a veľmi mu záleží na našom úspechu. Nikdy na mňa ani len nezvýšil hlas a stále mal v sebe pochopenie. Mala som naozaj veľké šťastie, že som takého skvelého človeka mohla spoznať a týmto mu chcem veľmi poďakovať za jeho zhovievavosť a pevné nervy. (nie to nie je vtip)

Takže ak máš rovnaký strach, ako predtým ja, ver mi, že sa nemusíš ničoho obávať. Zo začiatku ti to možno príde všetko zložité, ale keď budeš trénovať a stále sa zlepšovať, jednoznačne uvidíš výsledky. Nie je to žiadna veda, aj keď si to mnoho z nás neustále myslí. Stačí si len veriť a dokážeš viac, než by si kedykoľvek bol povedal.


16 komentárov

  1. Tiež mám vodičkák od začiatku júna, nikdy by som nepovedala že sa mi to podarí ♥ a gratulujem ti, veľa šťastných kilákov :)

    ORLLING


    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to musím zagratulovať aj ja tebe <3 Ďakujem Ti <3

      Odstrániť
  2. Tak to je super, že si řidičák získala moc gratuluji! :) Já řidičák budu teprve dělat buď na podzim nebo až na jaro, takže se 'těším' :D.

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratuluju :) mě to za chvíli také čeká :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gratulujem. Ja som si ešte nechala rok čas, ale celkom sa na to teším. Nech sa ti dobre jazdí!
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc gratuluji, já dělala autoškolu skoro před čtyřmi roky, hrozně to letí :) tak ať se ti hlavně dobře jezdí! :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gratuluju k řidičáku :) já bych si v Praze netroufla řídit auto :D na mě moc velký provoz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa ti ani nečudujem. Praha je neskutočne krásne, ale za to aj veľké mesto. A ďakujem ti <3

      Odstrániť
  7. Gratulujem! Máš u mňa veľmi veľký obdiv, lebo ja mám obrovský strach zo šoférovania :D Snažila som sa ho prekonať a presviedčala som samú seba, že to v autoškole zvládnem, odložila som to na dobu neurčitú a zatiaľ si plne vystačím s hromadnou dopravou a bicyklom :D ❤
    BEE A CHANGE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rovnaký strach som pociťovala ešte pred samotnou autoškolou aj ja, takže viem čím si prechádzaš. No je pravda, že ak sa na to necítiš, nemôžeš sa predsa do niečoho takého nútiť. Bicykel je úžasný dopravný prostriedok a treba ho využívať s veľkou radosťou <3
      Ďakujem Ti <3

      Odstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.