MEN'S JACKET


V mojich Secondhand bests som Vám ukázala naozaj len niektoré kúsky, ktoré môj sekáčový šatník skrýva. Je toho ešte mnoho a práve tieto veci som si chcela nechať špeciálne na jednotlivé články. Pozrime sa teda na tento look.

Okrem topánok, všetko čo na mne vidíte pochádza z druhej ruky. Prekáža mi to? Nie. Som skôr za niečo také rada. V komentároch z predchádzajúceho článku som sa dočítala, že nie vždy nájdete v sekáči to, čo by ste chceli a preto tam radšej ani nenakupujete. Ani ja niekedy nenájdem to pravé orechové a odchádzam sklamaná s prázdnymi rukami. Na sekáč si musíte nájsť čas. Musíte sa prehrabávať a hľadať, ak chcete nájsť niečo zaujímavé. Stojí to síce čas, ale poznanie, že ste urobili niečo prospešné je na nezaplatenie.

Ak by ste chceli rada by som pre vás napísala článok typu Ako nakupovať v secondhandoch s tipmi a trikmi. V tom by som sa doslova vyžívala!


2 komentáre

  1. V sekáči strašně ráda nakupuji. A většinou odcházím s pěknými kousky, ne vždycky, ale docela často. Tvoje kousky jsou parádní a krásně si celý outfit sladila :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nikdy som v sekáčoch nenakupovala - nemala som na nich čas a nechcelo sa mi hrabať medzi tonami oblečenia; no keďže som prestala podporovať fast fashion reťazce a jednou možnosťou, ako voliť viac sustainable módu je práve kupovať to, čo je už v obehu, chcela by som sa naučiť nakupovať aj v secondhandoch - a nejaké tipy mi určite pomôžu, preto by som taký článok iba privítala ❤
    A ako vždy - veľmi ti to pristane!
    BEE A CHANGE // Facebook Page // READ ABOUT "AKO VÁNOK BY MYLO"

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.