Faux fur and cap


Môj pôvodný novoročný plán bol pridávať 2 články do týždňa. Pondelkové outfity a piatkové myšlienky. Nevravím, že to nedodržiavam, ale nie vždy sa mi to podarí splniť. Nemám toho zase až tak veľa, no pri mojich záľubách a všetkých činnostiach, ktoré počas týždňa robím a koľko toho pre vás plánujem sa to bohužiaľ nedá. Chcem tým len poukázať na to, že je niekedy zbytočné pozastavovať a akokoľvek sa trápiť nad vecami, ktoré nám nie vždy vychádzajú presne podľa plánov. Občas sa stane niečo nečakané a my to nijak neovplyvníme. To, že občas vyjdeme zo zabehnutej trate ešte neznamená koniec sveta. Ostatné dni sú tu na to, aby sme znova utekali do vysneného cieľa. 
Netráp sa pre maličkosti. Pretože ani si to poriadne neuvedomujeme, ale väčšinou nás trápi to, že sa trápime. (áno, prečítaj si to prosím ešte raz)



Niekedy je naozaj ťažké nájsť pekné miesto na fotenie a to hlavne v meste. Na hlavnej ulici na vás pozerá veľa nechápavých očí a preto radšej hľadám tiché uličky, kde sa tvárim, že ma nikto nevidí. Takto to bolo aj s fotením tohto looku. A stala sa ešte jedna vec! 
Samozrejme, že som si vopred neskontrolovala pamäťovú kartu a uprostred fotenia mi môj fotoaparát Sony zahlásil, že na nej akosi už nie je miesto. Preto sú fotografie fotené mobilom. Bála som sa kvality fotiek, ale na počudovanie nie sú až tak zlé, z čoho sa naozaj veľmi teším.
Čo poviete na fotografie, prostredie a celkový look?


8 komentárov

  1. Veľmi pekný outfit, inak s článkami to mám podobné, tiež niečo plánujem a vyjde to úplne inak ako som chcela. :/

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Treba začať znova organizovať, pretože som v tom znova poľavila :/
      Ďakujem <3

      Odstrániť
  2. Nádherný outfit, páčia sa mi takéto neutrálne farby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to je nádherný outfit, presne niečo, čo by som si obliekla aj ja :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. boží, boží a boží!! ♥
    https://ruzickovarozalie.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.