Začiatok školského roka


Dnes oficiálne začal nový školský rok a privítal nás v plnej kráse! Nemôžem tomu uveriť...
Naozaj vstupujem do posledného a zároveň maturitného ročníka. Aké sú moje pocity? Momentálne pociťujem množstvo očakávaní, ale viem že časom príde aj strach, stres a pochybnosti. Opakujem si len jediné: NEPODLIEHAJ STRESU!
Môj posledný rok si chcem užiť. Čaká ma predsa Stužková slávnosť a mnoho iných skvelých vecí. Dúfam, že sa naše vzťahy so spolužiakmi len upevnia a na niečom sa konečne aj dohodneme.
Maturita... obrovská, ale nie posledná, skúška v živote. Teda aspoň ja to tak beriem...



Preto som do nového školského roka chcela vstúpiť pozitívne a s úsmevom na perách. K tomu mi dopomohol aj tento slávnostnejší outfit. Vďaka vám som sa v poslednom videu rozhodla vziať si na seba v prvý deň tento nádherný overal, ktorý som našla v secondhande v Budapešti. Prekvapilo ma, ako ste sa všetci zhodli preňho. Bolo to najlepšie možné rozhodnutie.
btw. chcem sa vám všetkým z celého srdca poďakovať za vaše reakcie k poslednému videu? Viac ako 2000 pozretí za posledné dva dni? Doteraz sa z toho nemôžem spamätať!


4 komentáre

  1. Včerajším dňom som aj ja nastúpila do maturitného ročníka, takže... držím nám palce ♥!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Přeji hodně štěstí do maturitního ročníku! :) užij si ho, uteče tak rychle :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ako som ti písala aj na IG vyzeráš tu dokonalo! Držím palce, zvládneš to ako nič. Vôbec to nie je také hrozné ako si všetci pred myslíme.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pravdupovediac by som nebola povedala, ze si este len maturantka. ale teda vela stastia!

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.