Doller diár na rok 2020


Už to je pár rokov čo si každoročne zakladám diár a v podstate si to bez neho akosi neviem predstaviť. To, že si zapíšem čo ma nasledujúce týždne či mesiace čaká, vo mne vyvolá akýsi druh spokojnosti. A to ani nevravím o pocite, kedy si s radosťou začnem odškrtávať splnené úlohy. Preto sa stal diár mojou neodmysliteľnou súčasťou a zároveň aj nevyhnutným pomocníkom.
Nezapisujem si doň totiž len rôzne to-do listy, stretnutia či akékoľvek iné plánovačky. Diár využívam aj na zapisovanie nových nápadov, na kresby či iné postrehy a kreatívne myšlienky.




Na rok 2020 som si zvolila diár Doller, ktorý vlastním aj vďaka BloggerMeetu. Nikdy predtým som žiaden predtlačený diár nevyužívala a skôr sa zameriavala na mnou vlastnoručne vyrobené diáre, kde som si stránku po stránke sama navrhovala. Takéto diáre sú úplne skvelé na odreagovanie, avšak zaberajú až príliš veľa času a niekedy na to nie je ako už spomínaný čas či chuť. Neviem čím to je, ale mám pocit, že čím som staršia tým menej času mám a to sa v poslednej dobe odrážalo aj na mojich písaných diároch.



Po zistení, že aj ja budem majiteľkou klasického a originálneho diára, som vedela čo bude nasledovať. Nevedela som sa dočkať kedy si tohto krásavca začnem postupne zapĺňať svojimi nápadmi, stretnutiami a inými poznámkami.



Veľkou výhodou tohto diára je jeho nedatovanosť a vy môžete s diárom začať kedykoľvek budete chcieť. Hneď na začiatku na vás čaká snár, kde si zapíšte čo chcete dosiahnuť, kým chcete byť v budúcnosti, čo sa chcete naučiť, čo chcete zažiť či aké miesta chcete navštíviť. Je plný motivačných citátov, ktoré vám pripomenú prečo robíte to čo robíte.


Stránka Doller taktiež obsahuje rôzne tipy ako čo najlepšie a najefektívnejšie tento diár využívať, čiže ich články vrelo odporúčam. Diár nájdete v dvoch farbách a to v klasickej čiernej či dievčenskej ružovej, pre ktorú som sa rozhodla aj ja.
Určite si na blogu budete môcť prečítať článok, ako som s Dollerom spokojná a či mi takýto zápis vyhovuje.

Mávate aj Vy diáre? Ak áno, tak aké? 
Jednoznačne mi to napíšte do komentárov, rada sa inšpirujem na ďalšie roky :)



8 komentárov

  1. S diářem jsem začala snad ještě v šesté třídě na gymplu a od té doby bez něj nedám ani ránu a pravidelně si kupuji na každý rok další. Píšu tam také úplně všechno a fakt jsem přesvědčená o tom, že nemít ho, tak zapomenu polovinu věcí :D zvlášť v případě když člověk studuje, pracuje, dobrovolničí atd. Doller mě osobně příliš nevyhovuje právě kvůli tomu, že nemá přesná data a dny a svátky atd., což já vše potřebuju. :D Dříve jsem měla od Albi, pak dva roky od holek z A cup of style a letos mám poprvé nějaký random z knihkupectví, tak jsem zvědavá jak bude vyhovovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne ťa chápem. Nebyť diára, som stratená.
      Čo sa týka Doller, po jeho prvom týždni musím skonštatovať, že mi nevyhovuje zatiaľ jedna maličkosť a to sú malé riadky pri týždennom plánovaní. Ale o tom bude samostatný článok :)

      Odstrániť
  2. Diář vypadá nádherně, já ale nejsem schopná jakýkoliv využívat, nebaví mě do něj psát a když už si stejně něco zapíši, tak se do něj zapomenu kouknout. Naštěstí mám na tyto věci docela dobrou paměť, takže si vše pamatuji :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme, všetci sme iní a ja ťa obdivujem zároveň obdivujem za Tvoju pamäť. No ak Ti nevyhovujú diáre, tak vyskúšaj aj klasicky mobilný kalendár. Ten je taktiež mojim nevyhnutným pomocníkom :)

      Odstrániť
  3. Doller je asi jediný diár, ktorý lahodí mojej minimalistickej duši — na ostatných mi prekáža to, aké sú vyzdobené a prečačkané :D Ale mne momentálne maximálne vyhovuje používanie Google kalendáru, ktorý mám v mobile aj aj v notebooku — spĺňa všetky moje požiadavky, je jednoduchý, praktický a nedám naň dopustiť ❤

    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD "WHERE TO BUY ETHICAL CLOTHING PART 02"

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mobilný kalendár mi tiež mnohokrát zachránil krk! Je to taktiež skvelý pomocník :)

      Odstrániť
  4. Vyzerá nádherne! :) Niečo také by som chcela aj ja, len si nie som istá, aký typ by mi vyhovoval, tak to radšej nechávam tak.

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vyriešiš to len tak, že budeš skúšať rôzne druhy diárov. Skús si vytvoriť nejaký sama, hoci aj do obyčajného zošita. Avšak neodporúčam ak si príliš zaneprázdnená :D

      Odstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.