Slávnostné odovzdávanie cien SUPERBLOGER 2019


Tak, kde začať...
Ešte teraz sa z toho poriadne nemôžem spamätať a len horko ťažko to všetko musím predýchať. Ako som spomínala aj na svojom Instagrame už od svojich blogerských začiatkov snívam o tom, že raz budem môcť byť súčasťou veľkej udalosti vo svete blogerov. A presne takáto možnosť sa mi naskytla pri zapojení sa do blogerskej súťaže SUPERBLOGERI, ktorú zorganizovala známa blogerka Veronika Svobodová z blogu Special Edition Of Life.



Pravidlá pre zapojenie boli jednoduché...

  1. vyber svoju kategóriu (Móda, Krása, Životný štýl, Cestovanie, Mama, Jedlo, Sebarozvoj a motivácia)
  2. napíš svoju webovú stránku (ak nejakú máš)
  3. zadaj svoje Instagramové meno
A môže sa hlasovať! 

Celé hlasovanie prebieha prostredníctvom odbornej poroty. Ako sa už na hlavnej stránke Superblogeri píše: "cieľom je vybrať a oceniť najlepších slovenských blogerov a instagramerov za rok 2019. Súťaž vznikla ako “novinka” platformy Superblogeri, ktorá beží už druhý rok a vzdeláva neustále viac a viac slovenských blogerov."




Do tejto súťaže sa zapojilo množstvo kreatívnych ľudí, ktorí sa snažia v tejto sfére ukázať niečo nové a inšpirovať. Keď som si pri online hlasovaní, kde ste mohli hlasovať aj vy, prehliadala všetky známe, ale aj neznáme tváre, vedela som, že to pre porotu bude ozaj ťažké.

A tak mi v decembri prišla fakticky NEČAKANÁ pozvánka od samotnej Veroniky. V e-maily sa písalo: "Milí súťažiaci, touto cestou by sme vás radi pozvali na slávnostné odovzdávanie cien súťaže Superbloger 2019. Galavečer sa uskutoční vo štvrtok, 30.1.2020 v Starej tržnici v Bratislave o 17:00 a bude trvať približne do polnoci.!
Neverila som vlastným očiam! Naozaj som bola pozvaná na udalosť o ktorej neustále snívam? 
Môj sen sa stal skutočnosťou.




HOLLYWOOD GLAM
Dress code celej udalosti. Veľmi sa mi páčilo, ako túto tému poňali všetci inak. Nenašiel sa nikto, kto by bol v rovnakom outfite. Mohli ste vidieť majestátne róby, jednoduché šaty, štýl 60. rokov, elegantné nohavice, overaly a mnoho trblietok a lesku. Každý v tento slávnostný večer zažiaril!



A toto boli za mňa najlepšie outfity večera:


Na privítanie sme dostali úžasný Welcome drink a po začiatočnom zoznamovaní, sme si všetci našli svoje miesta a pohodlne sa umiestnili na vyhlásenie nominácií v jednotlivých kategóriách. Hneď po tom nasledovala 90 minútová pauza na skvelé jedlo, o ktoré sa postarala Stará tržnica, a pitný režim ako napríklad Nespresso, Waterdrop, TerraParna...

O 20:00 nám čakanie na vyhlásenie víťazov spríjemnili tanečníci z tanečnej školy Smiem Prosiť Mirky Kosorínovej a o 20:30 nastala chvíľa, na ktorú sme všetci tak dlho čakali.
Vyhlásenie výsledkov súťaže a slávnostné odovzdávanie cien.

V mojej kategórii MÓDA boli výsledky takéto:

(výsledky všetkých kategórií si môžete prezrieť TU)
Musím povedať, že som nič iné nečakala. Ivanka si cenu Absolútneho víťaza naozaj zaslúži.

Celkom ma mrzí, že som sa nezoznámila zo všetkými svojimi inšpiráciami a presne preto nemám rada svoju hanblivosť
Týmto by som sa ešte raz chcela poďakovať všetkým, ktorí mali akúkoľvek zásluhu na organizovaní galavečera Superblogeri. A to hlavne organizátorke Veronike Svobodovej, skvelému moderátorovi Michalovi Sabovi, všetkým sponzorom (ktorých som spomenula v Instagramovom príspevku a aj na Instastories), fotografom, kameramanom, hosteskám a personálu, ktorí sa o nás staral po celý večer.

Tak ja len dúfam, že rok 2020 bude pre mňa ešte úspešnejší ako rok 2019 a aj ja budem stáť na pódiu ako jedna z nominovaných a zároveň ocenených.





S láskou

8 komentárov

  1. Wow! Strašně moc ti to slušelo ♥ Celá akce vypadá nádherně, ti jednorožci jsou super :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Akcia vyzerala krásne. Veľmi ti to slušalo! :) Inak neviem prečo, ale tá fotka, ako ľudia v hľadisku ťukajú do svojich telefónov, ma celkom pobavila. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fotograf zachytil naozaj každú emóciu a teoreticky aj prácu blogerov :D A ďakujem ti krásne <3

      Odstrániť
  3. Měla jsem pocit, že sleduju poměrně dost slovenských blogerek a influencerek, ale asi ne, jelikož ani jedno jméno nebo obličej nepoznávám :D fakt ani jedno. Neslyšela jsem navíc ani o samotné soutěži, takže usuzuji, že to zřejmě nebude tak velké jako naše Czech social awards :) tak třeba se to společně s dalšími ročníky ještě zvětší a už o tom budeme vědět i my tady :)
    Každopádně ten tvůj overal je fakt skvělý a vážně ti sedl! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu, zatiaľ to nie je až také veľké a známe, no dúfam, že časom sa všetko zmení a celá akcia bude v budúcnosti známejšia :) Ďakujem ti veľmi pekne <3

      Odstrániť
  4. Je úplne super, že aj na Slovensku je konečne event takéhoto druhu! Bola si skutočne krásna ❤

    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "TOP VEGAN PROTEIN SOURCES"

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi sa konečne začína niečo poriadne diať aj tuto! A ďakujem ti veľmi pekne <3

      Odstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.