Handmade scrunchies a iné / Spolupráca s @mimymajtslaskou


Začiatkom februára mi do directu na Instagrame pribudla milá správa od veľmi šikovnej dievčiny Mimky, ktorá mi predstavila svoju tvorbu a oslovila ma ohľadom spolupráce a taktiež aj ambasádorstve pre jej značku. Prišlo mi to veľmi milé a po prezretí jej Instagramu som sa jednoznačne rozhodla túto ponuku prijať. Netrvalo dlho a na dvere mi zaklopala pani poštárka s decentne zabaleným balíčkom a úsmevom na perách.







Otvorenie balíčka ste už určite videli (veď vy viete kde) no rozhodla som sa o tejto šikovnici a jej výrobkoch napísať zopár slov, samozrejme aj pre tých, ktorí to nestihli zaregistrovať.

Hneď po otvorení mi učarovala jemná vôňa voňavého levanduľového vrecúška, ktorá sa následne niesla celou mojou izbou. Hneď som ho vybrala a zavesila ku oknu, aby sa vôňa šírila priestorom ešte počas nasledujúcich dní.




Druhé v poradí na mňa vykukli tri roztomilé kľúčenky, ktoré mi svojím tvarom pripomínajú chvost morskej panny. Po príchode do školy si moja spolužiačka okamžite všimla nový prírastok na mojej kľúčenke a hneď sa ma pýtala odkiaľ ho mám.











A nakoniec niečo, na čo som sa tešila snáď najviac. Ručne šité retro gumičky do vlasov aka scrunchies. Neviem ako to Mimka vedela, ale v rovnakej farbe a aj čo sa vzoru týka, mám bordovú košeľu a musím povedať, že k sebe úplne ladia.


A takto krásne vyzerajú vo vlasoch pri mojich najobľúbenejších účesoch


Je vidieť, že si na všetkých výrobkoch dala Mimka poriadne záležať a ja sa teším, že oslovila práve mňa. Jednoznačne navštívte Mimkin Instagram @mimymajtslaskou a taktiež aj jej webovú stránku, kde pridáva aj rôzne DIYs či tipy a triky.

Týmto článkom by som sa jej chcela veľmi poďakovať, pretože v dnešnej dobe sa niečo také len tak nevidí. Určite milú Mimku podporte odoberaním jej Instagramu a taktiež aj zakúpením takýchto krásnych vecičiek.



6 komentárov

  1. Vyzerá to naozaj perfektne, tiež som si v poslednej dobe obľúbila tento typ gumičiek. :) Krásne to dodá účesu šmrnc :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jéj ty jsou roztomilé! :') tyhle gumičky teď frčí a popravdě jsem jim propadla i já :D je super, že takhle podporuješ vlastní výrobu :) obzvlášť v dnešní situace je podpora malých výrobců důležitá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tieto gumičky sa takým typom ako ty veľmi hodia. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem moc za milé slová o mojich výrobkoch ♥️😍🙏

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.