Letný outfit a môj splnený sen

 

Máte v obľube jednodňové výlety? Ja ich priam zbožňujem, avšak akonáhle začala situácia, ktorú nikto z nás nečakal ani v tom najhoršom sne, na podobné výlety sme bohužiaľ prestali chodiť.

Keďže naše Slovensko je naozaj nádherná krajina, rozhodli sme sa zájsť do Popradu. Musím sa priznať, že som tam bola prvýkrát a na moje počudovanie je to útulné a krásne mestečko, ktoré vás na prvý pohľad prekvapí. 

Po prechádzke po hlavnom námestí sme sme navštívili jednu z najkrajších kaviarní menom Café La Fée, kde nás privítal veľmi milý pán čašník s pozdravom Bonjour, čo bolo veľmi milé. 

No a ako čerešničkou na torte sa tento deň, vďaka mojej nástenke vízií, zakončil ďalším splneným snom, na ktorý som čakala rok, a z ktorého vám momentálne píšem tento článok. Skúste uhádnuť, čo to asi bude...

No a aby som nezabudla na môj pohodlný výletový outfit, ktorý tvorili letné a jednoduché kúsky v podobe vzdušného bieleho topu, mojich nových obľúbených šortiek zo Shein a roztomilej kabelky z Pepca, ktorá ma vyšla na 5€.

S láskou Nora ❤️


4 komentáre

  1. Taky miluju jednodenní výlety. :)) Nejlepší je ráno vyrazit, něco si projít, někam se podívat, tak dát v klidu oběd, kafíčko a zase vyrazit. A k večeru návrat domů. :)) Ale někdy je fajn i jednu noc někde přespat. :)
    Moc ráda bych se na Slovensko podívala. Zatím jsem tam ještě nikdy nebyla. :((
    Outfit krásný. :)) Celkově hezké fotky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jednodnovy vylet do Popradu planujem uz asi dva roky. myslela som si, ze tento rok to konecne vyjde, ale zjavne teda asi nie :D ale aspon dva jednodnove vylety som uz za toto leto stihla - do Banskej Stiavnice a do Trencina. oba v asi najvacsom teple, ale bola som rada, ze som isla. jednodnove vylety mam velmi rada, ale so zhorsujucou sa epidemiologickou situaciou trochu pochybujem, ze na nejaky este pocas augusta alebo septembra pojdem.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám ráda vlastně jenom jednodenní výlety. Nejsem typickej výletník, takže radši jen na den, max dva :D. Zrovna zítra jedu s kolegy na výlet okolo Prahy :).

    Moc ti to sluší a myslím, že z visionboard máš MacBook :D!

    Verča ze Ztracena v Praze | 9 KOSMETICKÝCH NOVINEK, KTERÉ JSEM POŘÍDILA V DM | KOSMETIKA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som mala v pláne viacero jednodňových výletov po Slovensku i Čechách, ale najprv prišla korona, tak tu bola strašná zima, a teraz fungujeme v práci bez dvoch ľudí, a je to dosť makačka, takže tak skoro sa asi nikam nedostanem 😅 Ale premýšľam, či som vôbec niekedy bola v centre Popradu, a nič sa mi nevybavuje v pamäti! Na to, ako je to blízko pri Prešove, by som to mala napraviť!

    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "INSPIRED ME PART 04"

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.