Vianočné tapety pre váš telefón

Naozaj nemôžem uveriť tomu, že už zajtra tu máme prvý decembrový deň. Aj keď sa mi s jeseňou lúči veľmi ťažko, Vianoce sú jednoznačne moja najväčšia parketa. 

Rozhodla som sa pre vás spraviť nový kreatívny projekt a to v podobe týchto jednoduchých vianočných tapiet. Ich tvorbu som si veľmi užívala a chytilo ma to viac než som čakala, čo ma samozrejme neprekvapuje. Všetky tapety sú navrhované s láskou, tak dúfam, že sa vám budú páčiť rovnako ako aj mne.


Ako jednotlivé tapety získať?

Keďže tieto tapety sú úplne ZADARMO, stačí ak si kliknete na vami vybranú fotografiu, uložíte si ju ako klasický obrázok do vášho počítača, mobilu alebo tabletu a jednoducho nastavíte ako hlavný dizajn vašej plochy. Je to viac než jednoduché, však?


Budem veľmi rada, ak mi dáte buď tuto do komentára alebo do správy vedieť, ako sa vám takýto nápad páči a či by bol vôbec záujem o to, aby som v tom pokračovala.

Samozrejme ma pokojne môžete označiť na Instagrame, ako moju tapetu s radosťou používate. 

Nezabudnite označiť profil @bybrinora, ktorý je venovaný čisto len tomuto blogu. Budem vám určite vďačná za váš follow alebo akúkoľvek podporu.

Už teraz sa teším na vaše fotografie.








4 komentáre

  1. Tak ty jsou nádherné a díky za ně! Okamžitě si většinu z nich dávám do telefonu, hlavně ta první je naprosto dokonalá. :D ❤

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nie je to síce môj štýl, ale sú ozaj podarené. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ach, keď si predstavím, koľko času ti to muselo zabrať, máš môj obrovský obdiv! Sú krásne 🥰

    SIMPLYBERENICAFacebook PageREAD ABOUT "17 MINIMALIST HABITS FOR EVERY DAY"

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.