Denim on denim

Jim Bugg raz povedal: "I thought I was pretty cool until I realized plants can eat sun and poop out air."
"Myslel som si, že som celkom v pohode, kým som si uvedomil, že rastliny môžu jesť zo slnka a "vyprdnúť" vzduch."




Niekedy by som si prijala byť ako rastlina. Stále kvitnem do krásy a ľudia sa o mňa s radosťou starajú. Dávajú mi jesť, piť aj ma presadia keď to potrebujem. Škoda, že taký sú len niektorý. Nie každý si váži rastliny a chráni to, čo má. Nie každý si váži lesy. Nie každý si uvedomuje, že rastliny nám dávajú kyslík a vďaka nim žijeme. Veď prečo nie. Radšej vyhubím celý les a vystavím tam nejakú firmu, elektráreň alebo všeličo iné. Je toto normálne? Nie. Kedy sa už niektorý ľudia spamätajú? Dúfam, že to bude čoskoro, pretože takýmto prístupom sa zabíjame sami. Nedá sa ani slovami opísať kam tento svet vlastne putuje... (no síce pár slov by sa veru našlo!)


Čo sa outfitu týka, fotila som ho dávnejšie počas jesenných prázdnin. Veľmi sa mi páči kombinácia denim na denim. Všetko som doplnila mojimi láskami prestige a šiltovkou od brata. :)



10 komentárov

  1. To je moc pěkné přirování a fakt se me líbí ten úvodní citát :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Denim on denim je momentálne moja najviac sledovaná kombinácia. Rada pozorujem ako to ľudia kombinujú a vždy to vyzerá dokonalo ako napr. aj v tvojom prípade ♥ A tie lesy a rastliny ma taktiež mrzia, myslím, že ľudia sa začínajú pomaly uvedomovať a to najmä v krajinách ako Švédsko a ostatných severských krajinách. Všetky budovy musia byť eco-friendly a vždy tam dbajú na životné prostredie. Dokonca aj v Rakúsku je neskutočne veľký počet veterných elektrární, ktoré šetria životné prostredie, ale o pár metrov je Slovensko a my si nemôžeme niečo také dovoliť, pretože by to zabíjalo a rušilo vtákov, no prosím pekne mne tie obrovské elektrárne plné smogu neskutočne pomáhajú zdraviu, hlavné je, že v Rakúsku sú vtáky v poriadku, ale u nás by asi umreli, keby videli jednu vrtuľu. Nechápem rozmýšľanie ľudí!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu. Slovensko sa takýmto spôsobom nepohne nikam...

      Odstrániť
  3. milujem džínsovinu a tato kombinacia je dokonala :-)
    lovelybaking

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tá druhá fotka sa ti podarila ! :) denim na denim kombináciu som ešte na sebe nemala ale vyzeráš v tom super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nikdy by ma nenapadlo takto sa nad tým zamyslieť :) Super článok :)
    Fashion Lovers

    OdpovedaťOdstrániť
  6. denim on denim je podla mna vydarena kombinacia . este ked sa tam da nejaky farebny akcent oj
    www.donnaiveh.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Juuj, milujem denim on denim! Krása! <3

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.