Immortal combination

Som nesmierne rada, že existuje víkend. Dni, pri ktorých si možno aspoň trošku oddýchnuť. Dať si pauzu a nemyslieť na školu a iné povinnosti. Vlastne vravím len o sobote, pretože v nedeľu nerobím nič iné, len sedím nad učebnicami a snažím sa chápať učivám, ktoré ma vôbec nezaujímajú a nijak nejdú do hlavy. Typ človeka chápajúceho fyzike a matematike rozhodne nie som a obdivujem tých, čo sú. Radšej si prosím viac hodín chémie a biológie než matiky a fyziky. 
Ok. Už prestanem tárať o škole (sama neviem prečo som začala) keď ešte prebieha víkend. Presuniem sa k outfitu, ktorý som mala na sebe v deň imatrikulácie kamarátky (Katka gratulujem). Čierna a biela sú naozaj nesmrteľná kombinácia, to už iste všetci vieme. Nikto tým nič nepokazí.A keďže je jeseň a roláky sú in, pridávam sa do zástupu ich milovníkov!









14 komentárov

  1. Ja som teraz spokojná, že mi fyzika a matematika zmizli z rozvrhu a ja sa môžem plne venovať mojim milovaným jazykom! Dokonca som zistila, že odkedy nemám tieto predmety, tak sa už skoro vôbec neučím, pretože jazyky mi idú samé od seba. Čo sa týka outfit, čiernobiela kombinácia je naj a veľmi sa mi páči v tomto prevedení!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelé topánky ale ten biely vršok mi tam k tomu nejak nepasuje. :)

    Bari Bircak

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pojem "víkend" už akosi vypadol z môjho rozvrhu a ticho závidím tebe i Diane, že máte voľnú aspoň sobotu, lebo hoci nemám fyziku či matematiku, celý rozvrh mám zatrepaný dejepisom a geografiou a tá mi sama do mozgu nenaskáče. Bohužiaľ.
    S klasickou čierno-bielou kombináciou človek nikdy nešľapne vedľa. Plášť je úžasný, topánky tiež a ja iba ticho závidím, že máš čas na to premávať sa po Hlavnej a fotiť :D Ale krásne fotky :)
    beelievin.blogspot.com
    [A fakt už začnem chodiť po svete s otvorenými očami. Možno ťa niekde konečne uvidím :D]

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Amazing post :) Wanna follow for follow??

    http://ordinaryblondie9.blogspot.hr/2015/11/burgundy.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc ti to slusi, cernobile kombinace jsou super, i kdyz ja tu bilou nahrazuji radeji sedou, bilou totiz vetsinou hned zaspinim :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc ti to slusi, cernobile kombinace jsou super, i kdyz ja tu bilou nahrazuji radeji sedou, bilou totiz vetsinou hned zaspinim :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. super outfit, hlavne botičky!! :) a prajem veľa štastia pri fyzike a matike :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super zdjęcia! Jestes bardzo piękną Kobietą! <3
    Zapraszam do siebie, nowy post! Pozdrawiam
    MÓJ BLOG-KLIIK

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.