Autumn is here

Mením svoj názor na jeseň. Popravde, toto točné obdobie som odjakživa neznášala. Ale teraz, keď sa pozriem von oknom mám obrovskú chuť skákať do lístia. (detské časy ma bohužiaľ ešte neopustili) Prestala som sa na všetko okolo seba pozerať negatívnym pohľadom. Či sa to týka ročných období alebo vecí v bežnom živote. Chcem sa zmeniť a byť skôr optimista. Snažím sa radovať z každej chvíle, ktorú prežívam a je to naozaj neuveriteľný pocit. Usmievať sa len tak. Usmievať sa na neznámych okoloidúcich. Usmievať sa stále! Takže nech je akékoľvek počasie, akákoľvek zlá či dobrá chvíľa, skúsme sa len tak z chuti pousmiať nad danou situáciou a uvidíte, že všetko bude hneď lepšie. 
Teraz sa radujem z mnohých vecí, no najčastejšie za poslednú dobu, je to z nosenia kabátov, koženiek a gigantických šálov. Kombinujem jesenné farby a neskutočne ma to baví. Za uplynulé dva mesiace som si kúpila len zopár vecí, (áno... som zo seba nesmierne šťastná, keďže som sa naučila neutrácať mnoho peňazí) ktoré by som Vám chcela ukázať. Je ich ozaj menej, keďže som si uvedomila, že kombinovať sa dajú aj staršie kúsky z môjho šatníka.







12 komentárov

  1. Věci na první fotce bych brala všechny. :)

    Ela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jsou to krásné věci, máš super vkus :) A já podzim miluju odjakživa, takže jsem jenom ráda, že sis k němu našla cestu. :) A rozhodně se budu snažit se víc usmívat. :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem a som rada, že som niekomu prehovorila do duše :)

      Odstrániť
  3. Ja milujem jeseň ♥ Včera poobede som šla domov z Bratislavy a počas cesty som sa nevedela prestať pozerať von oknom ♥♥
    Tie modré tenisky sú úžasné!
    BEELIEVIN // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem <3 Je super, že si to tiež takto užívaš :)

      Odstrániť
  4. Krásné věci tu máš :3 taky pomalu takhle měním názor na podzim :)

    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám úplně ty samé tenisky! Parádní věci.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som tiež nebola nejaký veľký milovník jesenného obdobia ale v poslednom čase ho mám radšej a radšej :) milujem tie všetky farby listov :) a možno mám rada jeseň aj preto, že v posledných rokoch nebýva taká chladná, ale svieti slnko :) no a o jesennej móde ani nehovorím :) veľké šály sú top :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.