Beauty line: Čistiaca kefa

Môj najnáročnejší týždeň konečne skončil a ja si môžem spokojne vydýchnuť. Udialo sa toho neskutočne veľa a aj keď tieto dni boli vážne stresujúce, náramne som si ich užila. Zažila som ten najkrajší ples všetkých čias a na Stredoškolskej odbornej činnosti postúpila na krajské kolo. Sama som tomu nemohla uveriť. Vážne sa to podarilo!
Je toho veľa o čom by som Vám chcela porozprávať, no radšej sa vrhnem na dnešný článok. Nepíšem veľa recenzií, ale tentokrát som sa k tomu dokopala, pretože tento zázrak Vám jednoducho musím ukázať!



Kto by bol povedal, že z malého výletu do Poľska sa stane nečakaný lov na kozmetiku. Bolo to jednoducho šťastie. Veta v správnom čase na správnom mieste sa mi potvrdila.
Na túto krásku som si robila zálusk už poriadne dlho. Prezerala som si rôzne e-shopy a dokonca aj príslušné katalógy. Samozrejme, keďže si väčšinu vecí chcem platiť sama, tak ma jednoznačne odrádzala cena daných výrobkov. Až kým neprišiel moment, kedy sa mi na tvári vykúzlil nečakaný úsmev a ja som bola v siedmom nebi.


Kefa pozostáva zo štyroch hlavíc. Prvá z nich je masážna hlavica, ktorá slúži na zlepšenie prietoku krvného obehu pleti a absorpciu pleťových produktov.. Druhá je hladká hlavica na celkové vyhladenie a nanášanie make-upu. Posledné dve hlavice sú peelingové kefy, slúžiace, ako inak, na peeling, odstránenie mŕtvych pleťových buniek a regeneráciu poškodenej pleti . 
Je určená pre všetky ženy a dievčatá s rôznymi typmi pleti. To bola pre mňa obrovská výhra, keďže moja pleť je raz suchá a inokedy príliš mastná. Čo ma prekvapilo ešte viac bolo, že samotná kefa sa nachádzala v tom najmilšom obale aký som doteraz videla.
 Keď som prvýkrát vyskúšala masážnu hlavicu, pocítila som ako sami moja pleť postupne uvoľňuje. Viem, že to musí znieť poriadne bláznivo, ale je to tak. Manipulácia je veľmi jednoduchá a pochopí ju naozaj každý. 
Ak mám povedať pravdu, zatiaľ som vyskúšala len masážnu a čistiacu hlavicu. Tak trochu sa bojím použiť hlavicu na make-up a ani netuším aký účinok to bude mať. No za vyskúšanie nič nedám.


Aký máte názor na podobné výrobky? Využívate ich alebo Vám prídu zbytočné?


2 komentáre

  1. Já mám doma taky jednu ale moc na tyhle věci nejsem.....:(, dávám přednost čistící pěně a micelárky, i když vím že tyhle kartáčky umí zázraky ;).


    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá to veľmi dobre aká je cena akde sa to dá presne kúpiť?

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.