Folklore choker DIY

Všetci poznáme chokre. Veď kto by ich nepoznal, všakže? Niekomu lezú krkom a iným sa to nesmierne páči aj keď dnes ho už má veru každý. A môj názor? Keď som videla, že vlna chokerov ľuďom prerástla cez hlavu a nosili ich naozaj všade, tento "trend" ma prešiel. Postupom času mi nejaký ten obojok na krku chýbal. Vrátila som sa teda naspäť k niečomu zabudnutému iba trochu inak. Rozhodla som sa vyrobiť si niečo, čo zatiaľ každý nemá. 
Folklór je jeden zo štýlov, ktoré majú niečo do seba. Sú výnimočné a každá krajina je na ten svoj nesmierne hrdá. Rovnako je na tom aj naša rodina. Folklórom žijeme neustále a keď sa niekde niečo deje folklór tam nemôže chýbať. Preto je aj folklore choker jeden z motívov na oživenie obyčajného outfitu.


Budeme potrebovať:
Nášivky alebo stuhy s folklórnym dizajnom
Nožnice
Ihlu a niť
Čierne spojovačky (úplne mi vyletelo z hlavy, ako by sa to v skutočnosti volá) + môžete použiť aj čierne stuhy ak sa vám spojovačky nepáčia
Svoj voľný čas



Postup:
1. Najprv si odmeriame náš krk (musí to byť presne)
2. K odmeraným centimetrom pridáme aspoň sedem centimetrov, aby sme mohli našiť spojovačku a pripnúť ju. (hlavne aby sme sa neuškrtili)
2. Pevne prišijeme spojovačky (aj niekoľkokrát) aby nám nevypadli
A tram-ta-da-dáá máme hotovo!
Tak jednoduché a tak krásne <3




7 komentárov

  1. Tak to je strašně super nápad! Já jsem na tom právě taky tak, že mě to omrzelo po tom, co jsem tenhle trend viděla na každém kroku. Ale tohle je opravdu super způsob, jak se k nim zase vrátit. :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Páni! moc pěkný článek a super nápad :)

    -A- from thatismylifeandblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá to hezky, ale na mě je to až moc barevné. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Popravde, nemám nejaký veľký vzťah k folklóru, ale jeho vzory sa mi páčia - najmä ako sa v poslednej dobe začali dostávať do popredia práve ta takýchto detailoch :) Zaujímavý nápad, vyzerá to úžasne ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Chokery se mi (většinou) nelíbí a hlavně je z toho už opravdu velký trend, ale tohle je skvělý! :)
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja chockre nosím veľmi rada a tieto folklórne sa mi v poslednom čase veľmi páčia,tak by som si mala asi nejaký zaobstarat :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.