Dobrý festival 2017

Toľko zážitkov v jeden deň! Stačil mi jeden jediný deň a môj život naberá iné obrátky.
Vravím to, ako by na svete nebolo nič iné čo by mi mohlo zmeniť život :D. Nejde vlastne o zmenu života, ale skôr o zmenu pocitov a prijatie nových skúseností.
O tom všetkom bol Dobrý festival! Bola som aj minulého roku, ale ani zďaleka to nebolo také, ako tento rok! Vidieť živú LP rovno pred sebou, spievať s ňou všetky tie nádherné piesne, skákať, tancovať, smiať sa... A to všetko hlavne s mojimi najlepšími priateľmi!




Nikdy by mi nenapadlo, že na festivale spoznám aj iných ľudí. Je to skvelý a nezameniteľný pocit. 
Hneď ako sme dorazili nás tí nenápadní stiahli hrať ľudské človeče. Sama nad sebou som krútila hlavou musela som sa zasmiať. Je toho strašne veľa, čo chcem napísať... No mám pocit, že detaily ako bola som hladná, tak som si kúpila hambáč nikoho nezaujímajú.



Vrhnem sa rovno na koncerty! (tie sú predsa najhlavnejšie) Ako prvý prišiel Xindl X, ktorý bol naozaj super! Už tam som sa dosť naskákala a vykričala. 
Ďalší v poradí nasledovali Elevenhill. Na ich singel Room Of Ghosts som sa nevedela dočkať! 




A teraz to najlepšie. Okolo 20:30 mala vystúpiť dlho očakávaná LP! Mrzelo ma len, že sme si až neskôr uvedomili koľko je hodín a skoro všetky dobré miesta boli obsadené. Tak sme sa jednoducho začali prerývať dopredu ako správni fanúšici. Natrafili sme na jeden skvelý pár. S nimi sme spolu skandovali a výskali na Lauru. Celý koncert bol... ach, to sa nedá ani slovami opísať! Nenachádzam tie správne slová a všetky moje myšlienky ma opustili. Chcem napísať všetko naraz a neviem kde mám začať. bol jednoducho úžasný, dokonalý, nádherný, mega špicový, božský, bombový, neočakávaný Je neskutočný pocit stáť (sedieť) pred ňou tvárou v tvár! (a to len vďaka M., ktorý ma vzal na ramená) Po skončení som si myslela, že neprehovorím ani len slovo. Nestalo sa však.
Ak mám pravdu povedať, myslela som si, že Laura je jednou z tých hviezd, čo sa predvádzajú a fanúšikovia sú im úplné ukradnutí, hlavne že  z toho majú nejaké tie peniaze a svoj koncert len tak odspievajú, aby sa nepovedalo. No ona taká veru nie je. Prečítala si každý jeden transparent a sem-tam sa aj z nás smiala. (nečudujem sa! Kričali sme zakaždým. hoci len prehovorila) Ľutujem, že som nemala VIP vstupenku, len kvôli jednej jedinej fotografii s ňou. Ale užila som si to tak či tak!




3 komentáre

  1. Na Dobrom festivale som nikdy nebola - nie preto, že by to bolo ďaleko (autobusmi by som sa na Delňu vedela dostať za pol hodinky), ale akosi nebola príležitosť :D
    Fotky sú úžasné, je vidieť, že si si to veľmi užila ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tento festival musel byť super :P aj som na neho mala ísť, no nakoniec nič z toho :D ja som aj LP prišla v poslednej dobe na chuť :P ale tak čo, snáď nabudúce

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.