IN PYJAMAS

Polovica za nami a polovica pred nami.
A čo som urobila? Poriadne nič! Maximálne som sa spálila na slnku až tak, že sa nemôžem oprieť chrbtom o operadlo stoličky. (krutá bolesť) Vlastne, nie že som neurobila nič. Je toho celkom dosť, čo som za posledný týždeň zvládla. Dajme tomu, že som sa pustila do menšej úpravy & rekonštrukcie mojej izby. (znova tá nespokojnosť) Je utrpenie pozerať sa stále na to isté a nič nezmeniť. Ďalšou zmenenou vecou (teda okrem mojich vlasov, na ktoré si zatiaľ ešte len zvykám) je, že sme sa pustili do stavby rodinného altánku a chaty. A ako správne dievča, sa rodičom snažím pomáhať zo všetkých síl. a presne kvôli tomu ma aj spálilo No snažím sa nesťažovať si, pretože naša spoločná práca vyzerá fest dobre!


Tento, bol fotení ešte pred krátkym strihom. naozaj? Momentálne rozmýšľam, či mi vlasy chýbajú alebo nie. Žeby možno? 
Tieto nohavice síce vyzerajú ako spodok pyžama, ale sú to tie najpohodlnejšie nohavice aké vlastním! Nie len že sú jednoduché a roztomilé, ale aj vzdušné a praktické. Ak sa Vám nechce alebo nemáte chuť na sukňu, jednoducho ich skombinujete a môžete vyraziť. Takéto by mali byť v každom šatníku!


12 komentárov

  1. podobné kalhoty mám doma a taky je hrozně miluju, jsou opravdu moc pohodlné a lehké, takže na léto ideální :). a moc pěkné fotky :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ach áno, takéto nohavice teraz na leto zbožňujem :) Veľmi vydarený outfit!

    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi pekné tenisky.
    Ja tiež vkuse premiestňujem svoju izbu:D
    aestaste blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hoci keď som ráno na displeji mobilu uvidela, že je už fakt august, tak som nebola práve najšťastnejšia, no upokojuje ma myšlienka, že mne sa škola začína až okolo 25. septembra, takže ešte mám čas :D
    Svoje "pyžamové nohavice" som si kúpila pred rokom v Terranove - veľmi dlho som v obchode premýšľala, či ich aj reálne využijem, no boli v zľave, preto som si ich nakoniec vzala; a ani trošičku neľutujem. Už druhé leto sú mojim najobľúbenejším kúskom v šatníku ❤
    Opäť nádherný outfit!
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak predĺžené prázdniny ti aj celkom závidím, hlavne si ich uži!
      Takéto nohavice sú život <3
      Ďakujem! <3

      Odstrániť
  5. Mne sa páči top...veľmi pekné :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zajímavé :) Mám ráda takto jednodušší styl oblekání :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.