PATCHED JEANS

Už s tým prestanem! Sľubujem! (teda aspoň v to dúfam)
Za posledný mesiac sa tu vystriedalo viac než 5 rôznych blogových dizajnov. Určite to neliezlo na nervy len mne, ale aj Vám. Mám už raz takú povahu... s ničím nie som poriadne spokojná a veľa vecí mi vadí, keď nie sú presne podľa mojich predstáv. Snažila som sa vytvoriť si vlastný design, no bohužiaľ neúspešne. Netreba na to len riadnu kreativitu a premyslenie, ale aj veľa času.
Nakoniec som sa rozhodla investovať, ako mi jedna známa blogerka poradila. Je to už totiž niečo profesionálnejšie a praktickejšie. Čo na to vravíte?



Tento outfit bol fotený ešte začiatkom júna. Nečakane na mňa vykukol, pretože som naň úplne zabudla. Hlavným bodom tohto outfitu sú tieto nádherné džínsy, ktoré som zohnala v jednom v nákupných centier v Krosne. Mala somna nich poriadne šťastie, pretože stáli len 8 eur. Tým pádom moja peňaženka neplakala a ja som sa radovala! 

20 komentárov

  1. Nový design je skvělý, takovéto jednoduché mám nejradši :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super outfit:)ˇa pekný nový vzhlad blogu :)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Design je moc pěkný a tvoji nerozhodnost naprosto chápu, já jsem perfekcionista, takže pokud něco není přesně tak, jak si představuji... :D A outfit je krásný, strašně ti to sluší. :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vydýchla som si :D Aspoň nie som sama takáto. A ďakujem Ti <3

      Odstrániť
  4. Ja to mám s dizajnami úplne rovnako ako ty! :D a pekný outfit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A to som si myslela, že takéto problémy mám sama :D Ďakujem <3

      Odstrániť
  5. Design je skvělý (♥), já bych asi nikdy peníze do ničřeho tak "pomíjivého" nedala, ale je fakt, že na druhou stranu by mě to víc utvrdilo v tom, že se chci blogu věnovat a taky bych k tomu měla větší závazek, což se hodí.
    A máš ostříhané vlasy, viď? Na té úvodní profilové fotce vypadáš úplně báječně, já mám rpostě slabost pro kratší vlasy, ach :D!

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.