DISTRESSED BOYFRIEND JEANS / DIY

Je skvelé mať znova svoju tvár bez všetkých opuchov. Aspoň môžem normálne ísť medzi ľudí a pekne sa usmievať. (naozaj si vážte to čo máte!) 
Ako tak dni plynuli a ja som si znova užívala voľnosť a slobodu, tak mi to všetko ozaj chýbalo. Hneď keď bola možnosť som to musela spraviť zas! Veď predsa dvojtýždňová absencia je príliš dlhá na to, aby som sa nezosypala. Deň vyberania stehov (au...) sme využili aj na rôzne iné veci. Lozili sme po všakovakých obchodoch a butikoch (objavila som jeden úžasný!) navštívili ten najlepší sekáč , skoro všetky drogérie a zašli do dokonalej Mafinkárne aj do Leviathanu na božské špagety! 
Jednoducho deň matky a dcéry!

Ako sme tak kráčali mestom (a nakupovali ako šialené) zbadala som jedny úžasné no dosť drahé džínsy. Tak som si povedala Prečo si ich nevyrobiť? Dokonca som ešte v sekáči našla parádne Mom´s jeans takže bezpochyby to bolo znamenie výrobu týchto nových krások!


na ich výrobu
BUDEME POTREBOVAŤ:
- Džínsy podľa vlastného výberu
- Nožnice
- Ceruzu
- Pinzetu
- Pilník na nechty

 1. Najprv si poriadne prezrieme džínsy a zamyslíme sa nad tým, ako by sme chceli mať usporiadané diery. Môžeme si pomôcť aj obrázkom z internetu.
2. Tak si našu predstavu prenesieme na džínsy tým, že si na ne ceruzou naznačíme chcené diery.
 3. Ak už máme všetko vyznačené, nožnicami si nastriháme tenšie vodorovné pásy aby sa nám lepšie pracovalo.
4. A teraz nasleduje tá drastická časť, pri ktorej prídete o nervy! Z nastrihaných pásikoch začneme postupne vyberať vlákno po vlákne pomocou pinzety. Je to síce zdĺhavé a radšej by ste robili niečo úplne iné, no stojí to za výsledok! 
5. Ak sa dostanete k tejto časti tak si prosím predstavte, ako vám tlieskam! Berte to tak, že už ste na samom konci a treba spraviť len malú, oproti predchádzajúcemu budu relaxačnú, drobnosť. Pilníkom na nechty si všetky časti, ktoré na džínsoch vyzerajú sucho, zbrúsime, aby sme im dodali viac "zničený" vzhľad!

A máte HOTOVO!
Na výzor džínsov sa môžte tešiť už v budúcom outfitovom článku <3


7 komentárov

  1. Vždycky jsem si takovéhle DIY džíny chtěla udělat, ale bojím se, že se mi to tak nepovede a hlavně na to nemám moc nervy :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Strašně obdivuju všechny lidi jako jsi ty :D Já na tohle zdaleka nemám nervy a při prvním neúspěchu (který bývá hned v prvních momentech) s tím končím :D Vypadají ale moc pěkně :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vypadají jak kupované, jsi moc šikovná. já bych na to asi neměla odvahu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadají vážně skvěle, já bych to asi nezvládla :D jsi fakt šikovná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kdyby džíny viděla jen tak, vůbec by mě nenapadlo, že jsou výsledkem DIY, moc se ti povedly! :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super DIY a hlavne obdivujem jednak trpezlivosť a jednak že si sa k tomu vôbec odhodlala. Ja som to chcela spraviť už strašne dlho, ale bojím sa. :D

    LEUSLIFESTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jé, jste moc šikovná, dopadají, vážně, super!

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.