BROWN JACKET

Ani sa ten rozruch poriadne nezačal a už máme všetci toľko povinností, až nám z toho praská hlava. V tom cirkuse sme len jeden týždeň a práca sa len tak kopí nie len na pracovnom stole, ale aj v mojej hlave. Vidím, že tento rok bude poriadne náročný, no snažím sa myslieť na iné myšlienky a kompenzovať si to aspoň prechádzkami v prírode. No nič nepomáha! (dokonca ani chutný koláč...)
Musím urobiť zopár zmien, s ktorými sama nie som spokojná a ešte stále neviem ako si to všetko naplánujem. Robí mi totiž veľký problém rozlúčiť sa s niečím, čo ma baví kvôli škole...





 Najväčší problém pre mňa je, že sa mi teraz ťažko kombinujú niektoré outfity. Prečo? Neviem či som divná, ale nie všetko čo som nosila doteraz, sa mi hodí k novému zostrihu. Teda aspoň ja to takto vidím. o čom to vlastne trepem? 
Túto koženku vlastním už od čias základnej a na blogu ju vidíte prvý raz. Stále pokračujem v objavovaní zákutí mojej skrine a stále nachádzam zabudnuté. (patrí k nim samozrejme aj rolák...)
btw. na meninky som dostala tento krásny ruksak, ktorý je vlastne aj kabelka. Skvelé nápady toto!

14 komentárov

  1. Krasny outfit! :)
    xoxo Mon
    http://lifebymon.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Do školy chodím už druhý týždeň a mám dosť. Najradšej by som si celé prázdniny zopakovala.. Tá koženka vyzerá pekne, má príjemnú farbu :)

    Wear the Confidence

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Outfit je naprosto super. :) A chápu tě, taky jsem musela za poslední rok několik věcí opustit nebo je alespoň omezit. A lehké to opravdu není... A mně zase naopak přijde, že k těmhle sestřihům se hodí snad opravdu všechno! :) :D
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Najhoršie na tom je, keď ťa to naozaj baví a musíš s tým jednoducho seknúť...
      A ďakujem krásne <3

      Odstrániť
  4. Outfit sa mi páči, hlavne tá farebná kombinácia. A ruksak/kabelka je naozaj skvelá! Čo sa týka školy, tiež už toho mame dosť, ale nenechám sa kvôli škole obrať o veci, ktoré má robia šťastnou :)

    LEUSLIFESTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To si napísala pekne. Škoda len, že nie na všetko je čas :)

      Odstrániť
  5. Držím palce, ať všechno zvládneš a najdeš si čas na všechno, co bys chtěla stíhat :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. velmi velmi pekne! tento rok prvy krat zacinam o dost neskor ako zvycajne aj vysokoskolaci a mam pocit ez je to este horsie lebo zatial co ostatni si zvyknu ja budem umierat :D
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Verím, že to určite zvládneš a zvykneš si ľahko :)
      Ďakujem <3

      Odstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.