WAITING FOR CHRISTMAS

Stále čakám, no akosi sa nemôžem dočkať. Pomaly rátam posledné školské dni v tomto roku a čím viac sa teším na voľno, prázdniny a vytúžené nič nerobenie, tým pomalšie čas kráča uteká. O darčekoch ani radšej písať nebudem. Boli dni (azda aj roky...) kedy som darčeky riešila dva mesiace dopredu a všetko som mala pekne naplánované. Teraz si to nechávam na poslednú chvíľu a posledný týždeň si klepem po hlave s ľutujem svoje smiešne rozhodnutie. Jedna vec je pre mňa istá. Viem, že tento rok sa odo mňa nikto (ak a to teda vydarí) nedočká kupovaného darčeka. Tentokrát som stavila na handmade výrobky, ktoré sú aspoň podľa mňa viac ocenené než niečo narýchlo a na poslednú chvíľu kúpené. Aby sa nepovedalo, jeden darček už vyrobený mám a to je pre mamku. (uvidíš možno v ďalšom článku) A čo vy? Kupujete, vyrábate alebo kombinujete vianočné darčeky?


Nedávno som bola s mojou úžasnou kamarátkou na trošku väčších nákupoch (peňaženka si veru pekne poplakala), ale mám na to skvelý dôvod. Nutne som potrebovala nový kabát, ktorý bohužiaľ v tomto článku ešte nie je, kvôli ktorému som sa odhodlala brigádovať a ako normálny človek si naň zarobiť. A neskončilo to len pri kabáte. V Stradivariuse som totiž našla túto úžasnú oversize mikinu. Nezapôsobila na mňa len farbou, ale aj super strihom a aj tým, že je ozaj teplunká a v treskúcej zime zahreje. (je to aj otestované!) Teraz si uvedomujem, že nedám dopustiť na výrazné, farebne kombinované a vzorované ponožky!

 

11 komentárov

  1. Tie červené detaily sa mi ohromne páčia <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie ponožky sú do toho skvelé ;) čím som staršie tým neskôr kupujem darčeky..asi to bude tým, že mám čím ďalej tým menej času a viac povinností :)

    Viki Ceglédyová

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čas je niekedy mrcha a práve preto nič (ako sa zdá) obe nestíhame! :D A ďakujem <3

      Odstrániť
  3. Tiež som toho názoru, že darček vyrobený ručne a z lásky má oveľa väčšiu cenu než kupovaný. Človeku tak môžeme dokázať, ako veľmi nám na ňom záleží. Ten šál sa mi veľmi páči :)

    Wear the Confidence

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je pravda, že ľudia to aj viac ocenia. Som rada, že máš podobný názor :))

      Odstrániť
  4. Moc krásný Outfit a ty ponožky a červené detaily jsou super :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nice outfit! Páči sa mi ten červený akcent! Ja mámndarceky už našťastie kúpené ale kúpila som ich len včera čiže do včera som bola pekne na nože😂
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aspoň si to teda do Vianoc stihla :D Ďakujem krásne <3

      Odstrániť
  6. Aj ja som si tento rok nechala darčeky na poslednú chvíľu (včera sa mi však podarilo zohnať väčšinu, a teraz vo vlaku ďakujem za Eperiu a dúfam, že tie poslednú dokúpim tam) :D
    Stradivariusu som sa veľmi dlho vyhýbala, myslela som, že tam budú mať len zbytočne drahé veci - no až kamarátka ma vyviedla z tejto predstavy a zistila som, že tam majú nádherné kúsky za celkom dobré ceny! Outfit je krásny ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Až doteraz som si taktiež myslela že v Stradivariuse nenájdem nič pre mňa a za prijateľnú cenu. No keď ma tam zaviedla kamarátka hneď som svoj názor zmenila!
      Ďakujem Ti krásne!!! <3

      Odstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.