SWEATER DRESS


Po šiestich dňoch vo svete dospelosti môžem prehlásiť, že sa cítim stále rovnako. O nič lepšie ani horšie. Možno to bude aj tým, že som zatiaľ svoju možnosť všetko vyskúšať vôbec nevyužila.Čím to asi taj bude?



Nikdy som totiž nepatrila k tipom ľudí, ktorí by sa hneď na svoju osemnástku vybrali do najbližšieho baru a opíjali sa do nepríčetnosti. Jednoducho ma takýto tip života neláka. Nechcem sa tu teraz hrať na nejakú svätuškárku, pretože ňou rozhodne nie som. Občas je úplne v poriadku troška sa odviazať. Ale nie takto. Som skôr festivalový tip človeka a v žiadnom prípade by som nepovedala nie festivalom.  (chystám sa aj na Pohodu, tak len dúfam, že sa mi tam aj podarí dostať!) Stačí mi len zaspomínať na Dobrý festival 2017, pretože LP nevidíš len tak každý deň na ulici. 
A presne to ma na festivaloch baví. Skákať, tancovať, "spievať" a zažívať nové veci s novými ľuďmi.


Tieto šaty sú odteraz najväčším klenotom v mojom šatníku. Boli kupované v bratislavskom Avione v obchodíku menom Calliope. Túto značku som videla po prvýkrát a nemohla som sa vynadívať! Možno to bude aj tým, že nič podobné (teda aspoň ja som nič podobné nezaregistrovala) na východnom Slovensku nie je. 


3 komentáre

  1. Ty šaty jsou nádherné a fotky s pejskem kouzelné :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky jsem svoje osmnáctky neslavila v baru, mám to stejně jako ty, vůbec mě to neláká..:)
    Ty jo, ty šaty ti fakt seknou! ♥

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Šaty sú krásne, moc sa ti hodia!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.