JEANS OVERAL / DIY


Montérky nie sú v posledných rokoch žiadnou novinkou, no aj napriek tomu som nad ich kúpou uvažovala až príliš dlho. Pri prechádzaní mestom ich vídavam skoro v každom výklade a snažím sa hľadieť len a len pred seba
Keďže som študentka, ktorá si poctivo zarába peniaze a snaží sa neminúť veľký obnos peňazí a vyhýbať sa fast fashion priemyslu (keď už tam nakupujem, tak len kúsky, o ktorých viem že ich využijem aj v ďalekej budúcnosti), rozhodla som sa si takéto podobné montérky vyrobiť.



 Pri triedení šatníka som natrafila na moje staré montérkové kraťasy, ktoré mi boli dosť veľké. Samozrejme vyhodiť som ich nechcela, keďže k niektorým kúskom mám citový vzťah! A práve vtedy mi nad hlavou blikla žiarovka nápadov.
Vrchný diel som pekne krásne odstrihla, odstrihnutú časť vypálila aby sa ďalej nepárala a našla džínsy s ktorými vrchný diel farebne a  materiálovo ladil. 
Všetko som si pekne namerala a na džínsy prišila štyri gombíky. 
A voila! Na svete sú džínsy a montérky 2 in 1. 
Čo na ne vravíte vy?

13 komentárov

  1. wau! Klobúl dolu, vyzerá to perfektne :) odbivujem ľudí čo si vedia takto prešívať veci. Chválim aj fotky s celým outfitom :)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti veľmi pekne <3 Ach, ani si nevieš predstaviť ako si ma potešila <3

      Odstrániť
  2. Dobrý nápad! Ať žije udržitelná móda! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Videla som názov článku, videla som prvé fotky, no stále som akosi nechápala, v čom spočíva ten DIY - ani náhodou by mi nenapadlo, že si si overal vyrobila sama! Úžasný nápad, vyzerajú úžasne! ❤
    BEE A CHANGE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto ma veľmi teší, že aj niekedy dlhá a tvrdá práca sa vyplatí <3 Ďakujem ti krásne! <3

      Odstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.