SECONDHAND BESTS


Niekomu sa to zdá nechutné či nehygienické a inému to príde úplne normálne. Ja sa radím do druhej skupiny ľudí. Nakupovanie v sekáčoch milujem a jednoducho to ku mne patrí. Nie len že tam nájdete parádne kúsky, ktoré sa len tak nevidia (samozrejme ak máte parádne šťastie), ale pomáhate tým aj určitým veciam. 
V prvom rade tým pomáhate našej prírode, veľkému zaťaženiu planéty práve na odpad z módneho priemyslu a tým podporíš aj recykláciu módy.
 Ďalším skvelým bodom je, že za naozaj krásne oblečenie neminieš haldu peňazí ako napríklad za nákup vo fast fashion reťazcoch. 
A ako posledné si užívaš ten najlepší pocit keď nájdeš to, čo ťa priam osloví. Niekedy som v sekáči strávila aj tri a viac hodín a odchádzala som s veľmi kvalitným oblečením, ktoré mám doteraz. 
Aký máte názor na secondhandy vy?



17 komentárov

  1. Samé úžasné věci, ta růžová mikina je za mě top! :) je super, když se člověku v sekáči takhle poštěsrí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale ver, že šťastie nemávam stále :) ďakujem ti za komentár <3

      Odstrániť
  2. Ty modré svetry a bunda jsou skvělé! Sekáče mám moc ráda, jak říkáš, člověk tam objeví poklady za příznivou cenu, navíc využiješ to, co jiný vyhazoval.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja osobne sekáče úplne milujem ! :) mám rada neokukané veci, ktoré su special :))
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné kousky! Já nikdy v sekáčích nic neobjevím, ale vůbec je neoduzuji :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niekedy ani ja nemám šťastie a vôbec tam nič nenájdem... Ale sú dni kedy mi veci samé padajú pod ruku a už to jednoducho ide samo <3

      Odstrániť
  5. Miluju Second handy! Ale jsem zvyklá tam nakupovat blbiny a občas i věci, co nevyužiju.
    Třeba jako kdybych tam našla nějaký značkový triko, který originálně stojí majlant, ale nelíbila by se mi barva, nebo celkově styl toho trika, tak si ho stejně koupím.

    Dokonalý tabu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kedysi som robila to isté aj ja a potom i všetky také veci len zbytočne stáli v skrini :D

      Odstrániť
  6. Ty si ulovila fakt štýlové kúsky :) Ja tiež rada chodím do sekáčov, ale ešte stále sa v nich učím hľadať. Zatiaľ som si z neho odniesla len jednu blúzku :/

    Accessoriesforbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty svetříky vypadají moc hezky. Já proti sekáčům nemám vůbec nic, bohužel ale málokdy najdu něco opravdu pěkného. Proto se těším až někdy budu mít čas proběhnout třeba sekáče v Praze nebo Ostravě :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sekáč v Prahe či v Ostrave by som určite rada navštívila aj ja <3 Ďakujem za komentár <3

      Odstrániť
  8. Já second handy naprosto miluju a v klasických obchodech už v podstatě ani nenakupuji :) Tvoje úlovky jsou skvělé, některé z nich ti moc závidím :D

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Úprimne v sekáči som ešte nenakupovala. U nás bol hrozný výber ale chcem zájsť do pár sekáčov v Prahe, tak snáď si tam niečo pekné vyberiem.

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nechápem ako niekto dokáže takéto super kúsky nájsť v secondhande :D Vždy keď tam idem sú tam fakt otrasné veci. Ale asi sa nejak musím naučiť tam nakupovať.. :)
    www.danycuks.com

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.