THRIFT SHOP BEAR


 Čas, ktorý žerie náš čas.
Táto veta sa mi veľmi páči a je dôležité sa nad ňou poriadne zamyslieť. Sme ľudia, ktorý chcú stihnúť všetko a naraz. Neustály stres na nás číha z každej strany a pri akejkoľvek činnosti pobehujeme hore-dolu a sťažujeme sa, ako nič nestíhame a koľko by sme toho urobili, keby sme nerobili to alebo ono. Možno to tak nemá každý, ale ja to tak mám jednoznačne. Ak by ste sa na túto tému opýtali hocikoho v mojom okolí, jednoznačne vám potvrdí, že som chodiaci zmetkár, ktorý nemá čas a na všetko sa sťažuje. 
Skúsila som rôzne metódy ako to v živote obmedziť a ako žiť život bez toľkého stresu. (dá sa to vôbec?) Ale po všetkých skúšaniach som skončila znova pri tom istom. 
Ak by sa medzi vami našla akákoľvek rada, čo s tým, bola by som vám nesmierne vďačná. Pretože ak to takto pôjde ďalej, nedopadnem najlepšie...


Ako som už v predchádzajúcom outfitovom článku spomínala, že je načase odhodiť strach zo skúšania nových vecí, tak aj tentokrát som sa odhodlala nakombinovať môj 2 roky nenosený kabátik, v ktorom sa cítim ako medveď zo secondhandu.
Čo naňho vravíte? 





3 komentáre

  1. Já jsem také horzný stresař :/ a ten outfit je moc krásný, ten kabát se mi moc líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelý outfit!
    Jediné tie členky by mi asi odmrzli v takejto zime :D :D
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dokonalý zimní outfit, sluší ti to! :))

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.