Handmade sukňa


Som nesmierne rada tomu, že sa opäť vraciam do svojho kreatívneho a tvorivého sveta. (možno mi jar svojím životom a prebúdzaním prinavrátila radosť a tvorivosť) Po dlhšom čase som znova vytiahla Edmunda- šijací stroj (prosím povedzte, že aj vy dávate mená svojim cenným veciam) a nechala sa pohltiť do šitia tejto sukne. Ani si už poriadne nepamätám, kedy som naposledy niečo ušila, ale chýbal mi ten pocit hrdosti, keď sa vám to vážne aj podarilo.
Tentokrát som sa pustila do prešívania starých a nenosených džínsov. Pochádzali ešte z môjho detstva a bolo mi ľúto len tak sa ich vzdať. Vtedy mi napadla myšlienka: Prečo by som ich nemohla recyklovať a vytvoriť z nich úplne iný kúsok? A presne takto vznikla táto džínsová sukienka.
Jediné čo ma mrzí je to, že ešte predtým než som sa pustila do práce som si džínsy pekne krásne odfotila pred a aj po, no než som si to stihla uložiť v PC, celá pamäťová karta sa mi vymazala aj s dopredu naplánovanými inými projektami na blog. Táto veľká chyba ma naučila všetko si zálohovať ešte v ten deň!




10 komentárov

  1. Sem tam něco jen tak pojmenuji, ani nevím proč. :D Ale aspon nejsem jediná! Nicméně ta sukýnka je pěkná, už dlouho si přeju šicí stroj, abych mohla taky podobně uprvovat a předělávat.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že nie som sama, čo sa týka mien pre bežné veci :D Držím ti palce, aby si si našla toho správneho Edmunda <3

      Odstrániť
  2. Jé jsi moc šikovná! Já jsem na takovéhle věci střevo, ale ráda bych to změnila. :-D Sukně se ti opravdu moc povedla. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Ti <3 čím viac budeš takéto veci skúšať, tým Ti to pôjde lepšie <3

      Odstrániť
  3. Ak by som si najprv neprečítala, že je handmade a že si ju urobila ty, ani by mi to nenapadlo – vyzerá úplne parádne a ako keby si ju kúpila! Si šikovnica ❤
    A nie si sama, ktorá pomenúva veci. Neboj sa.
    BEE A CHANGE // Facebook Page // READ ABOUT "QUICK LIFE UPDATE"

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Ti krásne za komentár <3 Menujem všetko k čomu mám vzťah, čiže snáď naozaj všetko :D

      Odstrániť
  4. Páni, tak to si moc šikovná! :) Sukýnka vypadá úžasně ♥

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Za pomoci Edmunda a tvé šikovnosti vzniklo něco opravdu skvostného!

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.