Narodeninový špeciál- 19 zábavných faktov o mne


Prajem Vám nádhernú stredu a zároveň Všetko najlepšie k mojim 19 narodeninám (blbé, že si to musím priať takto sama...). Ja v podstate ani nestíham registrovať, ako ten čas tak neskutočne rýchlo beží a mám pocit, že si celkovo dni nestíham ani poriadne užiť. Opäť nastal deň s dátumom 5.6. a ja opäť oslavujem svoje narodeniny. Veď to je neuveriteľné!


V tomto článku ale nechcem len opisovať svoje pocity a podobné frázy, ktoré už všetci dobre poznáme. Napadlo mi s Vami zdieľať 19 zábavných faktov o mne, o ktorých vie len naozaj málo ľudí. Dúfam, že sa Vám takáto forma článku bude páčiť a myslím, že sa na to môžeme rovno vrhnúť.



19 zábavných faktov o mne

1. Zo vzdialenejšej časti mám Ukrajinské korene.

2. Nikdy si nevezmem prvý tovar uložený v akomkoľvek obchode a je jedno či sa jedná o potraviny, knihy, oblečenie či kozmetiku. Pamätám si ako kvôli mne v kníhkupectve hľadali knihu v sklade, pretože som odmietala vziať si posledný vystavený kus na predajni.

3. Ak prší neustále sa snažím nestúpiť do šľapaje osoby, ktorá kráča predo mnou. (som asi fakt divná)

4. Neznášam, ak musím na niekoho čakať. Pritom ja sama neustále meškám.

5. Ak nemám produktívny deň alebo nerobím nič špeciálne, premýšľam nad jedlom a v jednom kuse jem.



6. Keď som bola malá, mala som neuveriteľný strach z búrok. Zaťahovala som všetky rolety, vyťahovala všetko zo zásuviek, zhasínala všetky svetlá a dokonca som aj zamykala náš dom... len pre istotu. Teraz si búrky náramne užívam!

7. Nedokážem zniesť akýkoľvek horor! Bojím sa aj obyčajnej hororovej paródie... napríklad Scary Movie (toto vyslovene nemôžem)

8. Som ranné vtáča a som schopná vstávať o 5:00 cez víkendy a aj počas prázdnin.

9. Niekedy sa zamyslím až tak veľmi, že nevnímam svet okolo seba a žijem si vo svojej vlastnej bubline. Už sa mi kvôli tomu podarilo spadnúť pri vystupovaní autobusu. Akosi som zabudla, že v autobusoch bývajú občas schody...

10. Nedokážem žiť v určitej nostalgii. Potom mi začnú veci liezť poriadne na nervy a musím všetko zmeniť.



11. Ako malá som chcela byť umelkyňou, herečkou a speváčkou. Z časti o tom snívam ešte aj teraz.

12. Nikdy som nebola zlé dieťa. Raz som však na základnej škole ušla s kamarátkou zo školy a mala z toho obrovské výčitky. Rozhodla som sa zavolať mamke mojím nerozbitným Samsungom a priznala sa, že som ušla. Následne som sa sama vrátila naspäť do školy.

13. Čo sa týkalo prázdnin, tam som sa nevracala domov celé hodiny. Neustále som totiž chodila von nabalená jedlom v ružovom ruksaku a hrala sa s kamarátmi. Stalo sa aj, že po nás vyhlásili "dedinské pátranie keďže sme boli "nezvestní" 12 hodín. (pre info, boli sme len v lese)

14. Nemám rada cigaretový dym a celkovo cigarety. Priznám sa, že raz som si aj potiahla z IQOS a bolo to niečo strašné.

15. V súvislosti s predchádzajúcim bodom, nie som absolútne žiaden fanúšik alkoholu. Nepohrdnem chutným vínkom či pohárikom Morgana, ale opiť sa... nie ďakujem! Toto k životu nepotrebujem.



16. Milujem bylinkové čaje a každé ráno takýto zázrak pijem. (btw. teraz som začala piť aj kávu, keďže som jej akosi nikdy nevedela prísť na chuť...)

17. Aj v mojom starom veku milujem rozprávky a kedykoľvek si zapnem Disney Channel či Minimax. Moje najobľúbenejšie sú My Little Pony, Mestečko Záhad, Star proti sílám zla, Littlest Pet Shop, ... atď.

18. Milujem pečenie a neskutočne sa teším, ak niekto v mojom okolí oslavuje narodeniny. Vtedy každému upečiem narodeninovú tortu. Zopár z nich môžete vidieť aj na mojom Instagrame.

19. Ak musím niečo spraviť do určitého dátumu, či len tak pre seba, robím čokoľvek iné, len nie danú vec, ktorú robiť musím.



Tak to by bolo 19 "zábavných" faktov o mne. (ak sa na to tak pozerám, vôbec mi neprídu zábavné :D)
Ale aj tak dúfam, že ste sa nad niektorými bodmi aspoň trošičku pousmiali a že v určitých situáciách nie som jediný blázon.

Aké sú vaše najdivnejšie vlastnosti? Podeľte sa o ne prosím v komentári, aby som sa necítila ako  magor :D

4 komentáre

  1. Všechno nejlepší k narozeinám :) musím říct, že některé fakty mě fakt pobavily, třeba ta knížka v knihkupectví :) v něčem jsme si podobné, například s tím alkoholem, taky mám ráda víno, aperol atd., ale nesnáším opíjení a opilé lidi.

    Maris

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Přeji všechno nejlepší :)) Skvělý článek, taky podobný chystám, hrozně mě baví číst o autorech :D Jinak v posledním bodu se úplně vidím :D A to, že si nikdy nebereš první věc v regálu chápu, taky to tak mám, jen teda když je něco poslední, tak si to vzít dokážu :D

    Paulina, the moon child

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ještě jednou všechno nejlepší! Také mi to poslední dobou všech nějak rychle utíká..
    Ty body jsou super, jsme si celkem podobné, také nemůžu vystát horory, ani ve formě parodií, nehoduju alkoholu, nebyla jsem zlobivé dítě a také miluju pěčení! <3
    Já jsem třeba schopná se rozbrečet kvůli každé maličkosti, možná je to tím, že mám kvůli antikoncepci rozhozené hormony, ale občas si vážně připadám jako největši citlivka a ufňukaná holka. Také mám až přehnaný strach z toho, že bych někam přišla pozdě, takže všude chodím minimálně deset minut napřed a opravdu nemůžu vystát, když mám jít s někým, kdo je nedochvilný a zdržuje mě. :D
    Tereza's journal

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dodatočne všetko najkrajšie k narodeninám, dúfam, že si si to užila.
    Bod 9 je ako keby vystrihnutý s môjho života!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.