Ružová a "maskáče"


Páááni... tak outfitový článok tu nebol už poriadne dlho a ja si hovorím fashion blogger...
Ale ešte predtým ako sa vám tu posťažujem a vylejem si svoje srdce, chcem sa vám všetkým poďakovať za reakcie k môjmu poslednému, dosť osobnému, článku o Anorexii (keďže pri mojom poslednom článku som to akosi zabudla spomenúť). Napísali ste mi pod článok krásne komentáre a na môj Instagram či iné osobné profily posielali tie najkrajšie správy. Článok má množstvo pozretí a ak mám byť k vám úprimná, absolútne som nečakala až takúto spätnú väzbu.
Ďakujem Vám a veľmi si to všetko vážim <3




A teraz sa vrhnem na môj menší problémik. Posledný outfitový článok tu bol naposledy 26.6.2019. Haló, veď už je 7.8.! Čo sa to so mnou deje? Som zo seba mierne sklamaná, ako som sa k tomu postavila. Viem, sú prázdniny, chcela som si ich čo najviac užiť a mať úžasné memories na dni prežité s mojimi najbližšími, ale to neznamená, že som na blog mala úplne zanevrieť.
Som odhodlaná zmeniť svoj postoj k určitým veciam a venovať sa svojim záľubám naplno.
Presne tak! Už žiadne výhovorky!

4 komentáre

  1. Outfit je úžasný! :) Nikdy by mě nenapadlo právě tyto kousky takto zkombinovat, ale vypadá to dohromady fakt skvěle :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc pěkný outfit a hrozně krásné a pozitivní fotky, no těším se, že jich bude více!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Prosím ťa, nemuč teraz samú seba za to, že si užívaš prázdniny! :D Outfit je – ako vždy – perfektný, hoci by mi nenapadlo skombinovať tieto kúsky k sebe, akosi to funguje; a na tebe obzvlášť! ❤
    SIMPLY BERENICA // Facebook Page // READ ABOUT "WHAT I EAT IN A DAY #02"

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.