Poetika


Poetika...
Jedna z najkrajších reštaurácií, kaviarní a bistier v celom Prešove. S rodinou sme mali úžasnú možnosť osláviť narodeniny môjho uja práve na tak nádhernom mieste. Priestory sú viac než krásne a doslova vám berú dych. Dizajn podniku len priťahuje oči a láka vás vôjsť dnu. A to, že vojdete vôbec neoľutujete.




Poetika sa nepýši len krásny vzhľadom, ale aj úžasným výberom jedál a nápojov, z ktorých si poriadne ani neviete vybrať. A poviem vám, ich jedlo je na vysokej úrovni a nezaplatíte zaň kopec peňazí. Môžete si ho spokojne vychutnať v už spomínaných priestoroch vo vnútri, ale počas teplých letných dní jednoznačne odporúčam letnú terasu. Mohli ste ju vidieť v mojom poslednom videu LAST DAYS #1 kedy sme si spoločne s kamarátkami užívali začiatok školského roka s Aperolom v ruke.





Nám na oslave pripravili dva druhy hlavných jedál. Najskôr sme mali nezvyčajnú a zároveň vynikajúcu zeleninovú polievku (myslím, že to bol hovädzí vývar) s mrkvovými rezancami a tak nasledoval druhý chod v podobe kvalitnej bravčovej panenky alebo údeného tofu na bryndzových zemiakoch s dokonalou omáčkou. Áno, máte pravdu! Vybrala som si tofu, keďže mu nikdy nedokážem odolať...


Na večeru sme si mohli vyberať zo švédskych stolov ďalšie druhy jedál a ja som ako klasická Slovenka neodolala pirohom a gréckemu šalátu so syrom feta.

Samozrejme nemusíte tu prísť len na hlavné jedlá. Poetika ponúka výber skvelých dezertov, sladkých pohárov a alkoholických a nealkoholických nápojov. 
Ja sa tam práve chystám na raňajkové menu, keďže ich výber je famózny.

A ak by ste chceli svoju milú polovičku niekam zobrať na romantickú večeru, Poetika vás nesklame!


WEBOVÁ ADRESA: TU


A na záver vám ukážem môj oslavný outfit v podobe prekrásneho setu tejto maxi kvetovanej sukne s crop-topom, ktoré sa na takúto udalosť hodili perfektne!



4 komentáre

  1. Až som hneď musela pozrieť, že kde to je! Keď som ešte bola na strednej, mali sme svoje obľúbené podniky a takmer nikdy sme nechodili objavovať niečo nové; a teraz, keď už v Prešove nebývam, už dupľom neskúšam neznáme :D Ale vyzerá to tam super, takže určite si to zapamätám a niekedy tam skočíme ❤
    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "INSPIRED ME #02"

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ako Prešovčanka som už o Poetike samozrejme počula, stokrát okolo nej aj prechádzala, ale ani neviem prečo som tam ešte nikdy nezavítala :D Ako pozerám, musím to napraviť :) Inak nádherný outfit :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja musím veľmi veľmi pochváliť tvoj outfit. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je nádherné místo :)) A tvůj outfit je naprostá pecka, úžasně se k tobě hodí ♥

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.