Hackli a odstránili môj Instagram


Len v pondelok som pridala nové video na YouTube o tom, Ako upravujem fotky na Instagram a hneď na ďalší deň som už neexistovala. Určite si viete predstaviť moju reakciu, počas takejto zapeklitej situácie. V podstate som už nebola!

Hneď ako som to zistila (dozviete sa vo videu) čo sa vlastne stalo, kontaktovala som Filipa a snažila sa to vyriešiť. Bohužiaľ doteraz čakám na potvrdzujúci e-mail, ktorý stále neprichádza.

Preto som sa rozhodla založiť si nový Instagramový účet a začať úplne odznova. Preto vám všetkým budem nesmierne vďačná za akúkoľvek pomoc a zdieľanie. 
Viem, že teraz vo svete panujú úplne iné problémy a ľudia sa venujú iným témam, čo mi je ľúto ešte viac. Máme oveľa väčšie starosti a toto je oproti tomu maličkosť.

Avšak teraz len dúfam, že sa obe nečakané okolnosti dajú opäť dohromady a všetko sa rázom vyrieši. Takéto "zlé dni" slúžia k tomu, aby sme si uvedomili podstatnejšie veci a posúvajú nás ďalej.
Momentálne to beriem ako znamenie. JE ČAS POSUNÚŤ SA ĎALEJ!



6 komentárov

  1. Moc mě mrzí, co se ti stalo, doufám ale, že to ještě nakonec dobře dopadne ♥

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi ma mrzí, čo sa stalo — a dodnes nechápem, ako niečo také vôbec niekomu napadne. Ale obdivujem, ako si sa postavila k celej situácii, a že to berieš ako príležitosť na nový začiatok ❤

    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "RECYCLING GLASS — HOW, WHY AND MORE!"

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ako som to už aj pisala veľmi ma to mrzí lebo si do svojho ig určite vrazila veľa času a námahy :( kazdopadne som rada, že si to zobrala takto pozitivne a mas motivaciu hned pokracovat dalej! je to ozaj obdivuhodné! :))

    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je mi to veľmi ľúto, ale pevne verím, že vybuduješ opäť skvelý ig :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi ma táto situácia mrzí! Zároveň som na Teba hrdá, ako to berieš a že si hneď začala odznova! <3

    IVANNA MALIK / prečítaj si: #BODYPOSITIVITY / sleduj ma na IG: @ivannamalik_

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mrzí ma čo sa Ti stalo, no verím, že to čoskoro dobehneš :)

    BarsVee

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.