Čo pozerať na Netflixe?


Pri sťahovaní skúšobnej verzie Netflixu som si myslela, že akonáhle sa dostanem na hlavnú stránku, hneď budem vedieť čo mám pozerať... CHYBA!
Samozrejme, o pár seriáloch som vedela, ale čo ďalej? Čo potom, keď ich dopozerám?
Zrazu som len prechádzala hlavnou stránkou a komentovala: Toto nie, Toto vyzerá divne, Toho sa bojím, A čo má byť toto!?
Neostávalo mi nič iné, len využiť moje pravidelné zadné dvierka! Vytvorím otázku na Instagrame no nie? Alebo o tom rovno pridám príspevok, však čo...
A vtedy sa správy a komentáre s vašimi tipmi a inšpiráciami akoby pretrhli. Hneď som si vzala papier a postupne si začala všetko zapisovať a následne kontrolovať na samotnom Netflixe.


A vďaka tomu vznikol tento seriálovo-filmový Netflixový wishlist:

Seriály:
1. SEX EDUCATION - voči tomuto seriálu som bola zo začiatku dosť skeptická, ale časom som sa doňho dostala natoľko, až som sa od neho nemohla odtrhnúť. Tento seriál Vám však dá oveľa viac, než si myslíte a nie je to len obyčajná hlúposť. Teraz to pozerám celé odznova a opäť sa vžívam do situácie hlavných hrdinov.
2. ELITE - tento seriál som začala pozerať pred troma dňami a už som na tretej sérii. Tak ako som to na začiatku odsudzovala, teraz sa od neho neviem odtrhnúť.
3. BLACK MIRROR
4. YOU
5. TOY BOY
6. THE END OF THE F***ING WORLD
7. BABY
8. STRANGER THINGS - Aj keď ho mám na wishliste, stále mám z neho strach. Časom sa však k nemu možno dostanem...

Filmy:
1. TO ALL THE BOYS I’VE LOVED BEFORE
2. POSLEDNÉ LETO
3. MEAN GIRLS
4. ČIARA
5. VŠETKY MALÉ ZÁZRAKY
6. NO NIE JE TO ROMANTIKA?
7. SWIPED
8. THE PRINCESS SWITCH

Poznáte, alebo ste pozerali niečo z týchto seriálov a filmov? Aký máte na nich názor?

Love you all 🌸💕

10 komentárov

  1. vacsinu serialov poznam a videla som, podla mna je z uvedenych najlepsi You a najviac creepy Black Mirror. Stranger Things je v podstate hororovy serial, ktory som si ja osobne pozrela kvoli hype-u okolo neho, ale vlastne ma az tak nebral. Sex Education a End of the Fucking World su v pohode, ale za mna nic moc. z filmov som naposledy videl Vsetky male zazraky, tesila som sa nanho, kedze som citala knihu a samozrejme film nie je taky dobry ako kniha, ale je fajn.
    teraz este nejake moje odporucenia. posledne dva alebo tri tyzdne som si ujizdela na Grace and Frankie, to ma 6 serii, takze to tak skoro clovek nevypozera. este som pozerala Crashing, ktory ma dost specificky humor a predtym Please Like Me, ktory sa mi dost pacil. onedlho vyjde druha seria After Life, na ktoru sa velmi tesim, potom Spinning Out je super, takisto Trinkets a na moje prekvapenie sa mi paci aj Jessica Jones, aj ked je to serial smrncnuty superhrdinstvom, ktore inak velmi nemusim. z kreslenych dospelackych lubim BoJack Horseman, a Tuca and Bertie je tiez celkom fun. aaaaa planujem pozerat Dead To Me, ktore mi Netflix odporucil, ale este chcem dopozerat druhu seriu Barry, ktory pozeram na HBO GO.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Až na Swiped jsem viděla všechny filmy :) Naposledy jsem viděla Všechny malé zázraky a během jednoho týdne jsem si tento film pustila dokonce dvakrát :D Viděla jsem i obě dvě série Sex Education, z té první jsem byla nadšená, ta druhá mě zas až tak moc nezaujala a dokoukala jsem jí vlastně jen proto, abych si to mohla "odškrtnout" a nemyslet na to, jak to asi skončilo :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Stranger Things je jednoducho úžas!! To je must-see! Elite je totálna srdcovka <3. Ešte by som ti mohla odporučiť Money Heist/La casa de papel. Jeden z najlepších seriálov aké som kedy videla. Hrá tam aj pár hercov z Elite. Super film je aj Issi and Ossi z nemeckej produkcie. No a nemôžem zabudnúť ani na nemecký seriál Dark čo je už ale úplne iná liga!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvělé tipy, díky za ně! Na Black mirror už se chystám hrozně dlouho! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som svetu Netflixu prišla na chuť - ako inak - než počas skúškového na výške. A odvtedy máme aj s kamarátmi Netflix family účet, čo sa oplatilo najmä teraz počas karantény. Môj najobľúbenejší seriál - a aj keď zo začiatku vyzerá trochu divne, je určite The IT Crowd (komédia, na ktorej sa človek naozaj strašne nasmeje... a okrem toho sa podľa mňa aj nad niektorými scénami zamyslí..) Zo seriálov mám v mojom wishliste ešte napr. Lucifera, Witchera, Bitten, The 100, Spinning Out a ďalšie. Z filmov napr. Valerian, The Tourist, The Spy Who Dumped Me, A Simple Favor, Nerve, atď... je toho dosť veľa, aj keď mám tiež niekedy problém si niečo nájsť - hlavne keď hľadám niečo konkrétne :)
    Caroline ~ www.galkvinne.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Sex education je za mě nejoblíbenější seriál❤️
    Viděla jsem čáru a poslední léto- holčičí klasika, Čára se mi moc líbila😊
    denisaurbankova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Black Mirror a You jednoznačne stoja za to. Za mňa úplne najlepšie seriály! Aktuálne mám rozpozerajú aj TV show - Love is Blind a jednoznačne to je veľmi zaujímavé. Nečakala som, že by ma niečo také zaujalo.
    BarsVee

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja veľmi seriály nemôžem pozerať, lebo ma vždy chytia natoľko, že sa od nich neviem odtrhnúť :D Momentálne pozerám iba Brooklyn 99, na ktorý ma priviedla moja sestra; a keď si potrebujem pri niečom oddýchnuť, tak sa vraciam k Friends, ktorí jednoducho nikdy nesklamú :D Asi polovicu filmov z tvojho zoznamu som videla — takže určite mrknem i na tie ostatné ❤

    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "HOW I CHANGED MY LIFE"

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Videla som takmer všetky čo si spomenula a teraz sa chystám na Baby,je to taký žáner ktorý by ma mohol baviť, tak som veľmi zvedavá:) Elite bol top<3 Stranger things som si pozrela iba tretiu sériu, aj to ma niekto presvedčil, ale bavilo ma to veľmi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Z těch, co jsi vypsala, koukám akorát na Sex education, a to mě baví moc. Jinak ale na odlehčení můžu doporučit reality show Love is blind, která mě fakt bavila. :D Kdyby si chtěla něco zajímavějšího a historičtějšího tak je super The Crown o královně Alžbětě II. a kdyby si chtěla něco trochu krimi ale zároveň komediálního s krásným hercem pak doporučuji Lucifera! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.