Jarný lookbook 2020



Po dlhšej YouTube odmlke sa opäť hlásim spolu s novým videom. Aj keď vyšlo túto stredu, mnohí z vás ho ešte vôbec nestihli postrehnúť a tak ho spoločne s vami zazdieľam aj tuto na blogu. 
Musím spomenúť, že podobný formát videí ma veľmi baví, či už ide o samotné natáčanie alebo strihanie videa. Milujem sa v tom šprtať a všetko krásne dolaďovať, aby som s tým v konečnom výsledku bola spokojná. Avšak nebolo by editovanie editovaním, ak by pro tom nenastali komplikácie...

Video sme spolu s priateľom natáčali v 4K kvalite a obaja sme boli spokojný a nedočkavý pre konečný výsledok. Lenže pri exportovaní jednotlivých 40 sekundových častí do môjho notebooku sme narazili na nečakaný problém, s ktorým sme jednoznačne mali počítať. Môj program na strihanie mi videá v tak veľkom formáte vôbec nechcel prijať a ja som už bola v koncoch. 

Našťastie Filipovi hneď napadlo, že všetko môžem pekne dokončiť na mojom IPade. Vtedy sa v mojich katastrofálnych myšlienkach objavilo aspoň trocha nádeje. Ešte že ho veru mám.
Tak či onak program IMovie nemá zas až také vymoženosti ako klasické programy určené pre videá, tak som sa musela zmieriť s týmto 3 minútovým výsledkom. Lepšie niečo než nič...


Basic

Prvý outfit som nazvala Basic, pretože je naozaj veľmi jednoduchý. Jeho hlavnou časťou je toto sako, ktoré som našla v secondhande za tú najlepšiu cenu. Doladili som k nemu len minimalistické kúsky ako biely top, ležérne kárované nohavice, kabelku, ktorú mám od mojej blogerskej kolegyne Naty a biele tenisky zo Stradivariusu.


Posedenie pri káve

Myslím, že tento outfit je ako stvorený na posedenie pri výbornej káve po boku s vašou najlepšou kamarátkou. Spojenie jednoduchých kúskov vo vínovej a bielej farbe mu dodáva akýsi elegantný šmrnc, pričom ste sa pri jeho výbere vôbec nemuseli snažiť.


Prechádzka mestom

Mojou obuvou (viď vo videu) by som sa na prvý pohľad od prechádzky mestom nenechala odradiť. Vyzerajú fakticky hrozivo, ale sú to jedny z najpohodlnejších platforiem, aké doma mám. Milujem ak mi nejaký kúsok ladí k inému kúsku a presne takúto dvojicu tvoria tieto new in elegantné nohavice (ku ktorým si pokojne môžete vziať aj tenisky a stále to bude vyzerať super) a táto dokonalá kabelka z Pepca. Čo vy na to?


Festival

No a na záver tu mám môjho úplného favorita zo všetkých outfitov. Zlaté pravidlo, že čiernou a bielou nikdy nič nepokazíte sa mi denno denne len potvrdzuje. Pri pohľade na túto fotku mi napadne len jedno. Francúzska elegancia. A to je presne podľa môjho gusta!

Dúfam, že sa vám článok a rovnako aj video páčili. Do komentára mi určite dajte vedieť, ktorý outfit sa najviac páči vám a nezabudnite dať odber môjmu YT kanálu ❤️

Love you all 🌸❤️



4 komentáre

  1. Za mňa je jednoznačne najkrajší outfit ten s riflovou bundou, prípadne ten so sakom. Jednoznačne krásne, ženské a jemné :)

    BarsVee┃A Brief Inquiry Into University Life - BarsVee na Instagrame🌸

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš super vkus. :) Veľmi sa mi páči prvý a posledný look.

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úžasné outfity, moc se ti povedla jejich kombinace! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Och, stále sa neviem vynadívať! Vo všetkých outfitoch ti to neskutočne pristane; ale ako som písala už pod videom, za mňa je tretí look jednoducho top — kombinácia nohavíc, parádnej kabelky a denimovej bundy je proste úžasná 😍😍

    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "SOCIAL MEDIA AND MENTAL HEALTH"

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.