Najlepšie Slovenské a České podcasty / časť druhá


Máme tu začiatok nového týždňa a s ním aj ďalšiu inšpiratívnu spŕšku zaujímavých Slovenských a Českých podcastov. V minulom príspevku som vám ich predstavila presne 5, ale tentokrát to budú len tri (predsa len aby som mala niečo do zásoby do budúceho článku, no nie?) 
Keď som vyberala zaujímavých podcasterov do dnešného článku, niečo som si uvedomila. Neviem, či to bude len mnou, alebo si toho všimli aj niektorí z vás, ale na tejto novej podcastovej scéne, je naozaj veľmi málo slovenských podcasterov. Možno to naozaj bude len tým, že ja sama sledujem viac tých zahraničných, alebo vravím pravdu. Všimli ste si to aj vy?

Tak či onak toto sú 3 ďalšie zaujímavé podcastové profily, ktoré sa naozaj oplatí sledovať:

Ženám

Myslím, že názov tohto podcastu vraví za všetko. Markétka Frank a Anetka Borovičková sa rozhodli prispieť do sveta podcastov temámi, ktoré sú venované hlavne nám ženám. Taktiež ich okrem klasických podcastov nájdete aj na YouTube kanáli.

TSARINA podcast

Podcast venovaný len a len móde. Tsarina vraví vlastný názor na dnešné módne trendy a netrendy, čomu by sme sa mali vyvarovať a taktiež aj ako si ponechať vlastný štýl a neprepadnúť dnešným obyčajom. Medi moje najobľúbenejšie epizódy z tohto podcastu patri jednoznačne INSTA MÓDA. Vrelo odporúčam.


Škola stylu

Motivácia, užitočné rady do života, tipy v podnikaní... To všetko prináša podcast od Alenky Šafratovej, ktorú som si v poslednej dobe obľúbila snáď najviac. Je milá, chytrá, inteligentná a poradí každému, kto to potrebuje a kto sa chce naučiť novým veciam.

Poznáte niektorý z uvedených podcastov? Ak áno, čo sa vám na ňom najviac páči?

4 komentáre

  1. Škola stylu mě teda nějakým záhadným způsobem vůbec nechytila .. asi mi trochu vadí hlas moderátorky, který mi přijde trochu afektovaný. :D Ale Ženám je skvělé! Markétka je prostě skvělá ev všem co dělá .. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Školu stylu som nedokázala dopočúvať :D Ale na tie zvyšné podcasty určite pozriem :)

    BarsVee┃A Brief Inquiry Into University Life - BarsVee na Instagrame🌸

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Z těchto tří znám jen podcast Ženám. Musím uznat, že holky mají hodně uklidňující hlasy a dost dobře se poslouchají! :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.