Radšej s tým všetkým skoncujem!

fall outfit

Myslím, že na každého z nás príde občas chvíľa, kedy jednoducho nemáme chuť na nič. Všetky naše ciele a sny sa nám odrazu zdajú nemožné a nedosiahnuteľné. Naraz nemáme žiadnu motiváciu vstať z postele, nie to ešte konať. Utápame sa v miliónoch myšlienkach a často premýšľame nad určitými vecami až tak veľmi, že občas zabúdame čo v našom krátkom živote vlastne chceme. Otázky typu: Má to vôbec zmysel? Čo chcem vlastne dosiahnuť? Čo ak som sa rozhodol/rozhodla nesprávne? sa stali našou každodennou mantrou. V podstate na nich myslíme, aj keď na nich myslieť nechceme.


A presne takéto myšlienky z nás uberajú množstvo energie. Nie len tej pozitívnej, ale celkovo energie k životu. No neustály plač v posteli nám v takejto situácii určite nepomôže. Ba priam celé to oveľa zhorší.

Dokedy chceme od všetkého utekať? Dokedy chceme jednotlivé problémy a úlohy hadzať za hlavu a tváriť sa, že sa nikdy nestali? Kde zmizlo naše JA TO DOKÁŽEM?

Poviem vám pravdu, nezmizlo nikde. Stále to je v nás, len my akosi stále máme strach. A kam nás dostanú obavy? Odpoveď už istotne poznáte...

Preto je najvyšší čas prestať sa ľutovať a konečne začať konať. Konečne ZAČAŤ ŽIŤ život taký, aký žiť chceme. Prestaňme si už trieskať hlavu o múr a vyčítať si všetko, čo sme kedy spravili. Prestaňme sa podceňovať a začnime si veriť. Prestaňme sa zhadzovať a buďme oporou pre nás samých. Toľko ľudí ti je schopných ublížiť, tak prečo to robiť sebe samému? Nikto ťa predsa nepozná lepšie než ty sám.

Tak čo si schopný urobiť pre svoje vlastné šťastie?





Podobné hlbokomyseľné články tu teda neboli už poriadne dlho, no bude to asi tým že už je pomaly 23:00 a ja potrebujem zo seba dostať svoje myšlienky.

Každopádne verím, že žijete život tak, ako chcete ❤️

Love you all❤️

3 komentáre

  1. Nori, děkuji za tento článek :) Tak nějak jsem si přesně tohle potřebovala přečíst <3 Mimochodem tenhle outfit vyloženě vyzařuje podzimem a ohromně ti sluší. A tu kabelku nutně musím mít! Přeji ti co nejkrásnější den <3

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Naprosto tě chápu, občas mám taky takové myšlenky a nálady. Člověk ale nesmí ztrácet hlavu a sebrat zase motivaci. Nádherné fotky, sluší ti to! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wow tento článek je dokonalej poslední dobou si tímto procházím děkuji,že jsi mi otevřela oči:)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.