Veci, ktoré môžete robiť počas jesene 2020 / Autumn bucket list


Kedysi som jeseň nemala veľmi v obľube. Stále to sychravé a pochmúrne počasie, mláky a blato všade naokolo. Nevedela som pochopiť, prečo niektorí ľudia práve jeseň obľubujú zo všetkých ročných období najviac. Čo môže byť pekné na tom, že musíte mať neustále pri sebe dáždnik, ktorý sa vám pri väčšom náraze vetra tak či tak prevráti, a gumáky na nohách? Jednoducho mi to celé nedávalo zmysel! Až doteraz...


“It looked like the world was covered in a cobbler crust of brown sugar & cinnamon.”


Keď som začala chodiť na častejšie prechádzky lesom, uvedomila som si koľkú krásu som niekoľko rokov úplne ignorovala. Všetko to zafarbené a neskôr opadané lístie, čerstvý vzduch pri pravidelných dažďoch či bohatá tekvicová úroda... to však nie je ani zďaleka všetko.

Musím spomenúť aj tie cozy chvíle s čajom, kávou či iným teplým nápojom v ruke, zabalená v teplej deke v huňatých ponožkách a vlnenom svetri, pri obľúbenej knihe či filme na Netflixe. Myslím, že takéto chvíle nenahradí nič.

Každopádne mnoho z nás nevie čo počas tohto čarovného obdobia robiť, a práve preto som si pri tejto príležitosti spísala môj Autumn bucket list (podobne ako pri Summer bucket liste v lete) s aktivitami, ktoré chcem určite počas tejto jesene zažiť.





3 komentáre

  1. ty jsi dokonalá nadherny autumn bucket list jsi moje velka inspirace uz vim co udelam jako prvni skocim do listi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvělé tipy na aktivity! Já podzim naprosto zbožňuji a tyhle věci si vždy užívám! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám v hlavě pár nápadů, které bych chtěla během podzimu stihnout a překvapilo mě, že ve spoustě z nich jsem se shodla i s tvým bucket listem :) Tak ať se nám splní! :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.