Mesačné plánovače na rok 2021


Goodbye 2020 and welcome 2021!

A máme tu Nový rok. Rok 2021.

Neuveriteľne sa tomu teším, pretože rok 2020 nebol taký, ako sme všetci očakávali. Keď si teraz spätne uvedomím, ako sme sa tešili... Vtedy ešte nikto z nás nečakal, akú tvrdú ranu nám tieto dve dvadsiatky prinesú. Avšak práve vďaka tomu sme si mohli uvedomiť, čo všetko nám svet ponúkal a myslím, že preto sme dnes oveľa vďačnejší.


No dosť bolo slov na úvod, teraz sa už vrhnime na dnešný článok. 

Pamätáte si, ako som (skoro) každý mesiac pridávala moje mesačné plánovače? Po dlhšom uvažovaní a plánovaní som sa definitívne rozhodla publikovať jeden článok, kde nájdete všetky tabuľky na jedinom mieste, ktoré si môžete stiahnuť kedy budete chcieť.

Príde mi to takto viac praktické, keďže mnoho z vás mi písalo v strede novembra kedy bude nový plánovač určený na december. Z pohľadu vás čitateľov to bolo nevýhodné, pretože ste sa museli spoliehať hlavne na mňa a to nehovorím o prípadoch, kedy mi to úplne vyletelo z hlavy.


Tak ako pri minuloročných plánovačoch, aj teraz si ich môžete stiahnuť ÚPLNE ZADARMO.

Samozrejme budem rada aj za každé vaše zdieľanie a označovanie na Instagrame, aby som vedela ako sa vám v plánovaní darí.


Týmto vám chcem ešte na záver dnešného článku zaželať všetko dobré v novom roku. Choďte za svojimi snami a nenechajte sa nikým odradiť. Znie to síce ako klišé, ale je to veľká pravda.

Buďte zdraví a šťastní ❤️
















4 komentáre

  1. Akurát pár dní dozadu som si hľadala týždenné plánovače na nový rok a určite rada využijem aj tieto tvoje mesačné, vyzerajú krásne! :) Prajem aj tebe šťastný nový rok plný splnených snov :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všetko dobré do nového roku! Nech si zdravá, šťastná a nech sa ti darí 🥰🥰

    SIMPLYBERENICAFacebook PageREAD ABOUT "PLANS FOR 2021"

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Plánovače mám moc ráda a bez nich bych byla jako bez ruky! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.