Môj diár na rok 2021



Možno už je január v plnom prúde, no to však ešte neznamená, že je neskoro na plánovanie, organizáciu a celkovo aj výber toho správneho diára (pokiaľ teda patríte k tým, ktorí ten svoj ešte stále nenanšli). Ak ste na mojom blogu už nejaký ten piatok tak určite ste postrehli, že doteraz som používala diár od Doller, s ktorým som bola veľmi spokojná. Zmena je však život a mne sa vďaka spolupráci dostal do rúk práve tento krásavec, ktorý si v dnešnom článku predstavíme trocha bližšie.



Práve vtedy, keď som si nad diármi lámala hlavu čo najviac a nad ich prezeraním som trávila nekonečné množstvo času, do directu mi prišla správa od šikovnej a talentovanej @judit_atelier s ponukou na barterovú spoluprácu. Po pečítaní tejto správy a následne aj po kontrole ponúkaného diára som jednoducho vedela, že je to akési znamenie a moja odpoveď bola jasná.

Okrem nozaj nádherného dizajnu je tento diár jednoduchý, minimalistický a praktický. Každý mesiac má svoj jedinečný plánovač, kde si možete zapísať svoje plány a ciele, dobrodružstvá či iné dôležité povinnosti. Pri jednotlivých týždňoch na vás bude čakať motivačný citát, ktorý si v danom týždni môžete s radosťou opakovať, aby ste mali chuť ísť si za svojim vysnívaným snom.
Plánovať a snívať môžete jednoducho aj tu, kde si pri každom týždni nájdete určité tabuľky s úlohami či s dennými rituálmi. Mňa úprimne veľmi motivuje, keď si pri týchto denných rituáloch odškrtávať jednotlivé dni. Veľmi to napomáha pri plnení nových cieľov, ak napríklad chcete viac dodržiavať pohyb, pitný režim či chcete začať čítať viac kníh.. ak vidíte, že ste nejaký deň vynechali, nakopne vás to aby ste v tom aj naďalej pokračovali a zároveň sa v tom aj zlepšovali.


Na konci tohto jedinečného diára nájdete aj priestor na svoje nápady či pozámky a taktiež aj travel wishlist, travel bingo pre naše malebné Slovensko a rovnako aj veľkolepý svet alebo rôzne cestovateľské kvízy.

Hoci sa to na prvý pohľad zdá ako diár určený len pre cestovateľov, opak niekedy býva pravdou. Nie je pravidlom, aby tento diár využívali len milovníci cestovania. Je určený pre každého!
Mňa osobne k cestovaniu veľmi motivuje, pretože cestovať a spoznávať nové krajiny bol vždy môj veľký sen, ktorý mi tak trochu rok 2020 prekazil. A práve preto k tomu možno bude motivovať aj vás.


POSLEDNÁ MOŽNOSŤ ZÍSKAŤ TENTO DIÁR

Keďže sa tento diár vypredal ako teplé rožky, milá Juditka sa pre vás rozhodla dotlačiť ešte zopár kópií, ktorých počet je tiež limitovaný.
Už len do zajtra, teda do 12.1.2021, možete na tento diár využiť poslednú 10% zľavu, ktorú uplatníte na stránkach juditatelier.sk s použitím môjho zľavového kódu NORABRINN.
Tak sa teda popnáhľajte, aby ste to ešte stihli.

Love you all ❤️



3 komentáre

  1. Tento diár som videla prvýkrát až na tvojom Instagrame, ale je skutočne nádherný. Veľmi sa mi páči jeho minimalistické spracovanie, priložené nálepky a motivujúce citáty 🥰🥰

    SIMPLYBERENICAFacebook PageREAD ABOUT "MUST-WATCH DOCUMENTARIES ON FAST FASHION PART 01"

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Diář je fakt nádherný, až je mi líto, že je nepoužívám :D

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten je opravdu nádherný! Ať ti slouží a provází tě celým rokem. :))

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.