Od hravosti k čistote


Písala som o tom už naozaj všade. Tuto na blogu, na mojom starom, ale aj novom Instagrame...

Keď som o tom písala prvýkrát, myslela som si, že som si týmto stavom už dávno prešla a že nič podobné už nikdy riešiť nebudem. No ako sa vraví, nikdy nehovor nikdy. Väčšina z vás si o mne môže myslieť, že som čistý blázon, keďže svoje rozhodnutia stále mením a žiadna vec ma nebaví natoľko, aby som pri nej zotrvala príliš dlho. Pri tejto príležitosti nemôžem nespomenúť moje znamenie zverokruhu, ktorým je Blíženec a ktoré celú túto stále sa opakujúcu situáciu potvrdzuje.


Postupne si uvedomujem, ako sa s mojou osobnosťou, myšlienkami a postojom k určitým situáciám mení aj môj vkus a štýl obliekania. Zo všetkých pestrofarebných vecí som akosi už vyrástla a všetko stavila na jednoduché minimalistické kúsky v neutrálnych farbách. V mojom šatníku tým pádom nájdete len minimálne množstvo farieb, s ktorými som sa (dufám) nadobro rozlúčila.

Niekedy sa mi stane, že ja sama sa musím k niektorým mojim článkom vracať, aby som si pripomenula vlastné slová a myšlienky. Rovnako tomu bolo aj pri článku Ako nájsť svoj štýl obliekania z roku 2019, kde som celkom pekne predstavila body, podľa ktorých som sa vtedy riadila a ešte stále riadim. Vďaka tomu som prišla ku konečnému bodu a osvojila si svoj aktuálny štýl, ktorým je niečo medzi parisian a light academia aesthetic. Človek však nikdy nevie, kedy to zase zmením...








3 komentáre

  1. Tento štýl ti neskutočne svedčí! Teším sa na všetko čo do sveta sociálnych sietí ešte prinesieš :)

    2022 — Life Updates — Po mesiaci a pol chaosu barsvee

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento štýl ti veľmi pristane! Ale nemusíš sa cítiť nejako zle, že svoj štýl meníš. Myslím, že je to úplne v pohode — naša generácia má tú výhodu, že má prístup k stovkám rôznych štýlov a výber nie je už tak obmedzený ako za čias našich rodičov. Tiež nás ovplyvňujú rôzne médiá i ľudia, a koniec-koncov, rastieme i my sami. Čo sa obliekania týka, je v pohode skúšať nové veci a hľadať, v čom sa cítime dobre a čo nám svedčí. A ako som povedala, tebe tento štýl veľmi pristane, na fotkách vyzeráš skutočne ako taká Parížanka 😍😍

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAM12 jednoduchých tipov na každý deň / Ako byť minimalistom

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc ti to sluší, první co musím pochválit je tvůj outfit! :) Jinak s článkem také souhlasím, člověk nikdy nemá říkat nikdy.. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram

Brinora. Theme by STS.