Veľký, nielen ružový, wishlist zo Stradivariusu

Čím viac slnka sa nám v posledných dňoch dostáva, tým väčšiu chuť mám na farby. Nora, ale nevravela si už, že s farbami končíš? Že jednoducho budeš verná neutrálnym farbám a minimalizmu? Mám pocit, že sa bijem sama so sebou, pretože už niekoľkokrát som na blogu zverejnila niečo definitívne, čo nakoniec definitívnym neostalo. Povedala som si však jedno. Nebudem sa škatuľkovať. To mi podľa môjho názoru len škodí. Akonáhle to urobím cítim sa akási nesvoja, pretože "musím" dodržiavať zásady konkrétnej oblasti. Konečne som si priznala, že sa mi páči viacero vecí, preto sa nechcem obmedzovať a radšej si to budem užívať.

Pri mojej poslednej návšteve Košíc som sa po nafotení niekoľkých outfitov, oddychu v kaviarni a kultúrnom zážitku vo Východoslovenskej galérii presunula do Auparku, kde som jednoducho musela navštíviť Stradivarius, okolo ktorého som prechádzala len narýchlo. Krásne strihy vo väčšom prípade basic kúskov sa nedalo nevšimnúť. Keďže som nemala veľa času, predajňu som len tak prebehla s občasnými prestávkami pri kúskoch, ktoré vám ukážem v tomto článku. Musím však povedať, že ma táto svižná návšteva milo prekvapila. Podobným obchodným reťazcom zvyčajne nezvyknem dávať veľa kreditov, avšak v tomto prípade som ochotná urobiť výnimku. Čo vám budem hovoriť, oči mi žiarili ako iskričky.

Life is not perfect but your outfit can be.

Hoci som si odtiaľ v daný deň nič neodniesla, rozhodla som sa spraviť si wishlist do budúcnosti. Pri triedení môjho šatníka, ktoré som vám spomínala v minulom článku, som si uvedomila, že okrem farieb mi v šatníku stále chýbajú niektoré základné, ľahko kombinovateľné kúsky. Tento wishlist preto okrem chcených kúskov obsahuje aj také, ktoré potrebuje mať v šatníku každá stylish žena. Pri online výbere som však neodolala a hľadala som aj iné kúsky, ktoré by sa mi mohli páčiť. S konečným výsledkom som naozaj spokojná.

(Vybrané kúsky nebudem nijako komentovať. Stačí si ich len prehliadnuť a pri záujme kliknúť na odkazy nachádzajúce sa pod kolážami)



















Dlhý overal / Krátky overal / Ružová mikina / Biely top / Ružové šortky / Ružové balerínky / Biker shorts / Športový top / Ponožky / Štucne




1 komentár

Instagram

Brinora. Theme by STS.